Bebek katili Ermeniler vahşete doymuyor!

Bebek katili Ermeniler vahşete doymuyor!
18 Ekim 2020 09:31

Geçtiğimiz yıllarda Azerbaycanın Fizuli bölgesinin Alhanlı köyünde yaşayan 2 yaşındaki Zehra , Ermeni ordusunun hedefi olmuştu. 4 Temmuz 2017 yılında Karabağ’da Ermenistan Silahlı Kuvvetlerine bağlı teröristlerin Azerbaycan sivil yerleşim yerlerine saldırı düzenlemesi sonrası 1’i çocuk 2 kişi hayatını kaybetmişti.

 

 

AHSEN MELEK KOACATÜRK / Türkiye Havadis

 

foto1

 

BEBEK KATİLİ ERMENİLER VAHŞETE DOYMUYOR!

 

 

30 Yıldır Ermenistan’ın hedefi olan Azerbaycan, küçücük çocuğun ölüm haberiyle sarsılmıştı. Sahibe Guliyeva ve 2 yaşındaki torunu Zehra Guliyeva hayatını kaybetmişti. Şarapnel parçaları ile ağır yaralanan Zehra’nın annesi Servinaz Guliyeva ise tedavi altına alınmıştı.

 

O tarihte Ermeni Vatandaşları sosyal medyada, Azerbaycan’ı yasa boğan ölüm haberi sonrası şu sözleri sarf etmişti.
“Daha çok çocuk öldürmemiz gerek.”, “Öldürülenin çocuk olması hoş değil ama haber beni mutlu etti.” gibi ifade etmişti.

 

Bu söylemler Birinci Dünya Savaşı sırasında Rus ordusunda görev yapan Yarbay Tverdohlebof’un “Gördüklerim, Yaşadıklarım, Erzurum 1917-1918” kitabında yazanları hatırlattı.
Kitapta General şöyle anlatıyordu ;

 

“Ermenilerin Türklere yaptıkları Erzincan katliamına dair haberler geldi. Bu vahşetin ayrıntılarını ordu komutanım General Odişelidze’den öğrendim. Bu olay şöyle gerçekleşmiş. Ermenilerin Türklere yaptıkları Erzincan katliamına dair haberler geldi. Bu vahşetin ayrıntılarını ordu komutanım General Odişelidze’den öğrendim. Bu olay şöyle gerçekleşmiş. Katliam bir doktor ve müteahhit tarafından organize edilmiş. Yani her hâlükârda ayak takımından birisi tarafından yönetilmemiş.

Bu katliamı düzenleyenlerin soyadlarını tam olarak hatırlayamadığımdan onların isimlerini yazamıyorum. 800’den fazla silahsız sivil öldürülmüş. Öldürülenler kendilerini korumak için karşı koyarlarken yalnızca bir Ermeni ölmüş. İnsanları koyun gibi kesmişler. Tutsak edip ölüme mahkum ettikleri insanlara kendi elleriyle büyük çukurlar açtırmışlar.

Bu çukurların başına insanları gruplar hâlinde götürmüşler ve hayvan boğazlar gibi kestikten sonra çukurlara doldurmuşlar. Çukur başındaki bir Ermeni arsız arsız çukurdaki cesetleri sayarak ‘Burası 80 kişi mi oldu?

Bir on kişi daha alır! Bir on daha kes!’ deyince, on kişi daha kesip çukura atmışlar ve üstünü toprakla kapatmışlar. Bu Ermeni müteahhit, sırf eğlence olsun diye bir binadan Türklerin teker teker çıkmalarını emretmiş. Dışarı çıkanların kafalarını keserek, böylece yaklaşık 80 kadar insanı katletmiş”diyordu.

Ermeni vahşeti, Türklere karşı savaşan ve Ermenilerle iş birliği içinde bulunan Rus yarbayı bile çileden çıkarmıştı. Yarbay Tverdohlebof, tüm çabalarına rağmen Ermeni vahşetini önleyemediğini, üzüntü ile günlüğüne not düşmüştü.

 

KÜRTLERİ DE ÖLDÜRDÜLER !

 

Ermenilerin o tercihte Kürtleri de öldürdüklerini yazan Rus subay Teğmen Mzivani Erzurum Garnizonu topçu subayları toplantısında, şöyle bir olaya tanık olduğunu anlatmıştı: “Ağır yaralı ve yerde can çekişmekte olan bir kürde bir Ermeni askeri koşarak yaklaşmış ve ağzına bir sopa sokmaya çalışmış. Dişleri sıkılı vaziyette ölmek üzere olan adamın ağzına sopayı sokamayınca üstündeki elbiseleri çıkarmış. Ermeni, ölmekte olan adamın çıplak karnına çizmesinin demir ökçeli topuklarıyla vurmaya başlamış. Ilıca’da kaçmayı başaramayanların tamamı katledilmişti.”

 

“Sen kölesin, sen korkaksın, sen Ermenisin’

 

Eski Romalı tarihçi Petroni Ermenilerin Erzurum’dan kaçmadan önce neler yaptıklarını ve ailahsız sivil halka yaptıkları eziyetleri, işkenceleri, yaşlı, kadin, çocuk, özürlü savunmasız ne kadar Türk varsa vahşice öldürdüklerini öğrenince Ermenilerin haklarında: ‘Ermeniler de insandır, fakat evlerinde dört ayakları üzerinde yürürler.’ Demişti. Rus şairi Lermontov’un “Sen kölesin, sen
korkaksın, sen Ermenisin’ diyerek bahsetmişti.

 

ZEHRA BEBEĞİN BABASININ İSYANI!

 

Küçük Zehra’nın babası Elnur Quliyev ile sohbetimizde; “Bizim askerlerimiz işgal edilen topraklarımızı kurtaracak. Temennimiz ve dualarımız bu yönde…
Türk milletinizin ,islam dünyasının, ve dünyanın her yerinde sesimizin duyulmasını istiyoruz.
Artık Azerbaycan’ımızın böyle derdi , sorunu kalmayacak.Topraklarımızı geri alacağız.
Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.

Karabağ Azerbaycan’ındır. Bunu biz demiyoruz bunu dünya söylüyor, dünya biliyor.
Kara Leke, Ermeniler ülkemizden uzaklaşsın.

Artık ne bebekler ne çocuklar ne gençler ne yaşlılar ne büyükler ne küçükler kimse şehit olmasın. Kimse yaralanmasın. Yara almasın artık evlatlarımızı kaybetmek istemiyoruz. Kızım Zehra’nın acı hala taze.
Zehra bu katliamın sembolü oldu.

Bu sadece benim feryadım değil tüm annelerin babaların feryadı bizlere dua edin destek verin.
İnanıyorum ki bizim liderimiz şehitlerimizin intikamını alacak. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev bu insanlara haddini bildirecek. “ dedi.

Biz de inanıyoruz ki ;
Ermenilerin Türklere tarih boyunca yazılmış ispatlanmış işkencelerini, katliqmlarını dünya kabul edecek ve hukuk en ağır şekilde yargılayacak.

Kardeş Azerbaycan işgal atındaki topraklarını geri aldıktan sonra Ermenistan bölgesi de tartışmaya açılacak. Bu bölge Ermenilere ait topraklarmıydı?

Buraya nereden geldiler?

 

https://www.turkiyehavadis.com/bebek-katili-ermeniler-vahsete-doymuyor/49948/