Ünlü işadamı dev genelev kuracak

Ünlü işadamı dev genelev kuracak
7 Kasım 2012 14:39

Avusturya’da hükümetin şahısların açtığı özel genelevlere izin vermesi zengin bir iş adamını harekete geçirdi. İnşa edilecek genelev Avrupa’nın en büyüğü olacak ve tam 1000 kişi kapasiteli olacak


20 MİLYON DOLARLIK GENELEV

 
Avusturya’nın başkenti Viyana’nın yakınında 1000 misafir kapasiteli olarak açılacak olan genelev yaklaşık 20 milyon dolara mal olacak. “FunMotel” isimli genelevin 147 odası olacak ve etrafı 3 metrelik çitlerle çevrilecek.
 
4 YILDIZLI OTEL KALİTESİ
 
İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre, genelevin yatırımcısı işadamı Peter Laskaris, belediyenin kendilerine yasal ruhsat verebildiğini ve 4 yıldızlı otel kalitesinde hizmet vereceklerini belirtti.
 
MANAVDAN SÜPERMARKETE GEÇİŞ BENZETMESİ
 
Halen Avusturya’nın başkenti Viyana’da da büyük bir genelev işleten Laskaris, yeni işletmenin “genelev” kavramının çıtasını tıpkı bir “manavdan süpermarkete geçiş” gibi yükselteceğini duyurdu.
 
GENELEVİN ADRESİ ŞİMDİLİK KİMSEYE AÇIKLANMIYOR
 
Viyana merkezli 8Quadrant’ın projelendirdiği genelev 2014’te açılacak. Etrafta yaşayan halkın tedirgin olmaması için genelevin tam adresi şimdilik açıklanmıyor ve her açıklamada farklı bir lokasyon verilerek projenin engellenmesi önleniyor. Avusturya hükümeti genelevlere resmi izin veriyor.