Terim, Melo ve Riera hakkında kararını verdi

Terim, Melo ve Riera hakkında kararını verdi
10 Nisan 2012 19:00

Ali Dürüst’ün yaptığı açıklamaya göre teknik patron Fatih Terim, Melo ve Riera için son kararını verdi.

Ali Dürüst’ün yaptığı açıklamaya göre teknik patron Fatih Terim, Melo ve Riera için son kararını verdi.

 
Galatasaray’ın ikinci başkanı Ali Dürüst, Fatih Terim’in raporu doğrultusunda Felipe Melo ve Albert Riera’nın kadro dışı kararının kaldırıldığını açıkladı.

 
Önceki gün Galatasaraylı futbolcular Melo ve Riera için Fatih Terim’den af istemişti.

 
Fatih Terim ile görüşen Galatasaraylı futbolcular “Arkadaşlarımız hatalı. Zaten pişmanlar. Ama başarılı bir sezon geçirdik, geçiriyoruz. Bugünlere takım olarak birlikte geldik. Karar sizindir. Her türlü kararınıza saygılıyız. Ama arkadaşlarımızı affetmenizi istiyoruz” demişti.

 
Riera’yı yüzüne vurduğu yumrukla bayıltan Melo’nun, yerde baygın ve savunmasız yatan İspanyol’u yaklaşık 45 saniye acımasızca dövüp tekmelediği görüntüler, güvenlik kameralarıyla tespit edildi.

 
Olaydan sonra görüntüleri izleyen herkesin büyük şok yaşadığı, Melo’nun, Riera’ya uyguladığı ‘şiddet eylemi’ nedeniyle diğer oyuncuların da büyük öfke duyarak Brezilyalı’yı dövmek istedikleri öğrenildi.

 
Teknik heyet ve bazı futbolcuların da izlediği görüntülerde Melo’nun koridordan girip malzemeciyi zorla dışarıya çıkarması dikkat çekti. Riera’nın kondisyon salonundan içeriye girmesiyle Melo’nun direkt olarak yüzüne indirdiği sert yumrukla İspanyol’u yere serdiği ve yerde baygın yatan oyuncuyu tekmelediği belirtildi.

 
Yaklaşık 45 saniye savunmasız şekilde yerde yatan ve ilk darbenin etkisiyle baygınlık geçiren Riera’yı acımasızca döven Melo’nun bu davranışı, diğer oyuncuların büyük tepkisine neden olurken olay sonrasında hastanelik olan ve yüzü gözü kanlar içinde kalan Riera’yı gören oyuncuların yaşadığı büyük şokun da görüntülerde yer aldığı kaydedildi.