Televizyon Seyret – Star Tv, Fox Tv, Show Tv, Trt 1

Televizyon Seyret – Star Tv, Fox Tv, Show Tv, Trt 1
4 Mayıs 2016 15:47

Televizyon seyret ile canlı ve kesintisiz olarak tüm ulusal ve yerel kanallara erişim sağlayarak izleme olanağına sahip olabilirsiniz.

 

 

 

 

 

İnternet bağlantınızın bulunduğu bir bilgisayar ya da tabletten canlı olarak Tv izleyebilir merak ettiğiniz haberleri takip edebilir, müsabakaları canlı olarak izleyebilirsiniz. 7 gün 24 saat canlı ve HD görüntü kalitesi ile televizyon izleme olanağı sunan internet siteleri bulunmakla birlikte televizyon kanallarının internet siteleri de canlı ve kaliteli aynı zamanda da kesintisiz televizyon izleme olanağı sunmaktadır.

 

 

Star Tv yayın hayatına Doğuş Yayın grubu altında devam etmekte olup bugün oldukça geniş izleyici kitlesine de sahiptir. Özellikle son yıllarda oldukça beğeni toplayan Muhteşem Yüzyıl dizisi ile geçen yıl akranlara gelmeye başlayan Paramparça dizisi Star Tv’nin izleyici kitlesini bir anda en yüksek noktaya taşımıştır. Sabah kuşağında yer alan haberler, gündem, hem ülke hem de dünya haberlerinin izleyici ile buluşturulduğu sabah haberleri izleyicilerin büyük beğenisini kazanmıştır. Yeni ekrana gelmeye başlayan ve her cumartesi günü ana haber bülteninden sonra saat 20:00 ‘da izleyici ile buluşan Hanım Köylü ise ekranlara iddialı bir giriş yapmayı başarmıştır.

 

Huzur Radyo Televizyon bünyesinde yayın hayatına devam etmekte olan Fox Tv Fatih PORTAKAL yönetiminde ki ana haber bülteni ve İsmail KÜÇÜKKAYA yönetiminde ki sabah haberleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Habercilik alanında ki başarılarını dizi ve film alanında ki başarıları ile de perçinleyen Fox Tv izle günümüzde en çok izlenen televizyon kanalları arasında kendisine önemli bir yer edinmeyi başarmıştır. Ana Haber bülteninden önce ekrana gelen Zuhal TOPAL ile ve saat 14:30’da ekrana gelen Unutma beni dizisi ile izleyicilerin beğenisini kazanmıştır. Aşk Yalanı Sever ve Çifte Saadet dizileri Fox Tv’nin en iyi yapımları arasında dikkatleri üzerine çekmektedir.

 

Aks televizyon reklamcılık ve filmcilik sanayi ve ticaret A.Ş. ‘nin Televizyon kanalı olarak bugün yayın hayatına devam etmekte olan Show Tv canlı izle daha çok dizileri ve filmler ile izleyicilerin karşısına çıkmaktadır. İstanbul Sokakları, Kış güneşi, İlişki Durumu Karışık, Asla Vazgeçmem ve Oyunbozan izleyicilerin en çok tercih ettikleri diziler arasında kendisine yer edinmektedir. Yine Show TV ekranlarında yer alan ve Cuma günleri saat 20:00’da ekrana gelen Güldür Güldür Show skeçleri ile izleyicileri ekran başına bağlamayı başarmıştır.

 

Bir devlet kanalı olarak yayın hayatına 1 Mayıs 1964 yılında başlayan Trt 1, özerk bir kurum niteliğindedir. Tarafsız bir kamu iktisadi kuruluşu olarak yayın hayatına başlayan TRT 1 canlı izle özel kanallarında yayın hayatına başlaması ile birlikte kendini yenileme ihtiyacını hissederek diziler ve filmler, tartışma programları ile izleyicilerin karşısına çıkmaya günümüzde halen devam etmektedir. Pazartesi günleri saat 20:00’da ekrana gelen Yeşil Deniz dizisi, Salı günleri saat 20:00’da ekrana gelen Yunus Emre Aşkın Yolculuğu, Cuma günleri 20:00 Da Seksenler dizisi ile Çarşamba günleri izleyici ile buluşan Diriliş ‘Ertuğrul’ TRT 1’in en sevilen ve en çok izleyiciye ulaşan dizi yapımlarıdır.

Daha fazlası için: https://www.canlitvizle.io/trt-1