Tayyip Erdoğan, Arap milliyetçisi ve Türk karşıtıdır

Tayyip Erdoğan, Arap milliyetçisi ve Türk karşıtıdır
30 Kasım 2012 14:56

Psikanalist Dr. Şükrü Alkan 21/08/2012 tarihli Aydınlık Gazetesi’ nde bir haber nedeni ile şu bilgileri veriyor: ” Kullandığımız dil asıl düşüncelerimizi anlatmaz. Denetim dışı çıkan ifadeler maskelerin düştüğü andır. Dil sürçmeleri semboliktir. Zihniyetteki sembolü su yüzüne çıkartır. İktidar şımarıklığı bazen denetimsizlik yaratabilir. Bu sözleri söyledikten sonra geri çekilmeye çalışsalar da, çelişkileri gerçek zihniyetlerini daha iyi gösterir. İnsanlar ifade edemedikleri zaman denetim dışı söylemlerde bulunabiliyorlar. ”

 
İbrahim ÖZDOĞAN H&H YORUM

Aslında bu tespitlerin Freud’a ait olduğunu çok iyi biliyoruz. Hatta Freud ‘‘İnsanların vücut dilleri ile içlerinde ki tüm ihanetleri dışarı yansıttığını, yüz mimiklerinden, bakışlardan, bunlar olmadığı takdirde parmak uçlarından dışarıya ihanet aktığını ” söylemektedir.
 
Şimdi bu tespitleri yaptıktan sonra biraz Araplardan bahsetmek istiyorum.
 
Araplar tüm olumsuzlukların sembolleşmiş adıdır.
 
Kuran’ ın ikisi hariç Araplar ile ilgili geçen tüm ayetlerde hep olumsuzluk bildirilir.


 
O iki ayette de herhangi bir olumluluk yoktur, nötr ifadeler vardır.
 
İslamiyet’ in gelmesinde ve Peygamber’ in vefatından sonra bilhassa Emeviler döneminden başlamak üzere Türklerle Araplar daha sık temas etmişler ve en az 300 yıl birbirleriyle savaşmışlardır.
 
Araplar’ın Türkler’e saldırılarının temelinde yatan gerçek ise Türkler hakkında ki çeşitli olumsuzluklar bildiren uydurma hadislerdir.
 
Örneğin bu uydurma hadislerden en çirkini, Kuran’ da var olduğu bildirilen Kıyamet’ e yakın bir zaman da geleceği beklenen Dünya’ yı fesada uğratacağı aktarılan ” Yecuc-Mecuc ” un Türkler olduğuna dair aktarılan rivayettir ki, Araplar hala daha bu uydurma hadise inanırlar ama belli etmezler. Dolayısıyla şimdiki Araplar’ da dahil olmak üzere hiçbir zaman Türkler’ e Müslüman gözüyle bakmazlar ama dün olduğu gibi bugün de kendi güvenliklerini Türkler’ e sağlatmak  isterler.


 
Tarihleri kalleşlik ve miskin tembellikle dolu Araplar buna çok kötü alışmışlardır.
 
”Var mı öyle 3 kuruşa 5 köfte ”
deyip, Arapların kanlı tarihine bir göz gezdirelim.
 
Peygamber, Araplar arasında bir et yemeği ile zehirlendikten sonra o zehrin etkisi ile hastalanıp ölmüştür.  Yani Araplar Peygamber katilidir.
 
Araplar’ ın çoğunluğu Peygamber’ e inanmamıştı; korkularından takiyye yapıyorlardı.Bunu Peygamber’ in vefatından sonra açığa vurdular ve başta zekat vermeyi reddettikleri  için halife Hz. Ebubekir bunlara savaş açıp çoğunu öldürtmüştür.
 
Bu olaydan sonra da Araplar tekrar kendilerini inanmadıkları halde gizliyorlar ve Muaviye zamanında iktidarı ellerine geçirince içlerinde ki İslam ve Peygamber düşmanlığı hortluyor.
 
Peygamber ölünce aralarında iktidar kavgasına düşüyorlar, cenazeyi Hz. Ali ve bir  kaç kişi birlikte defnediyorlar. İşin tuhaf tarafı Peygamber cenazesinin kaldırılmasında Hz. Ebubekir, Hz. Ömer, Hz. Osman bile bulunamıyor. Çünkü herkes iktidar kavgasında.
 
Hz. Ömer’i mescitte namaz kılarken katleden Araplar.
 
Hz. Osman’ ı Kuran okurken katleden Araplar.
 
Hz. Ali’ yi mescitte katleden Araplar.
 
Yani Peygamber’ den sonra ki devlet başkanlarını hep katlediyorlar sadece Hz. Ebubekir kendini iyi koruduğu için eceliyle vefat ediyor.
 
Emeviler döneminde en az 5 bin sahabi ( Peygamber’ i görmüş ve onun sohbetlerinde bulunarak kendisine arkadaşlık etmiş kişiler ) katledilmiştir.
 

Peygamber’ in torunu Hz. Hasan’ ı Emevi sultanı Muaviye katlettirmiştir.
 
Peygamber’ in torunu Hz. Hüseyin’ i Muaviye’ nin oğlu Emevi sultanı Yezit katlettirmiştir yanında ki 72 masum insan ile birlikte.
 
Halifeliği döneminde Yezit, Kabe’ yi mancınıklarla yerle bir etmiştir.
 
Bu Araplar 1.Dünya Savaşın da İngilizler ile bir olup Türkler’ i cibilliyetlerine uygun bir  tarzda arkadan vurmuşlardır.
 
Bu Araplar Kıbrıs sorunumuz da hep Rumlar’ ı desteklemişlerdir.
 
Bu Araplar ” Şeriat Yasaları’‘nı kendi fakir halkına karşı  uygularlar, kendileri dışarıda İngiliz, Fransız, Amerikan vs. gibi yaşarlar.
 
Türkler, tarih boyunca bu Arapların yükünü ve belasını çekti, milyonlarca Mehmetçik Arap çöllerinde Peygamber’ in hatırına kumlara gömüldü.
 
Şimdi Tayyip Erdoğan, bu Arap belasını Türk Milleti’nin başına tekrar sarmak istiyor.


 
Bu Tayyip’ in koyu bir Arap milliyetçisi olduğunu gösteriyor.
 
Tayyip’ in imam-hatip’ de edindiği paradigma (düşünce modeli ) bu.
 
Çünkü Türk Milleti asırlarca gerçek İslami anlayıştan uzak olarak bilgilendirildi ve Arapçılık Müslümanlık olarak algılandırıldı.
 
Halbuki Kuran Arapların tüm yaşantılarını baştan sona eleştirir ve Peygamber’ den bugüne kadar bu cahiliye geleneklerini değiştirmemişlerdir.
 
 
 
Arapların tarihleri hile ile doludur ve bu konuda sınır yoktur. Sırtını döndüğün an vururlar.
 
1980’lerde Mısır El-Ezher Üniversitesi’nde bir profesör bir Arap mecmuasında şunu yazıyordu: ” Araplar’ın anlaştığı tek bir konu varsa o da anlaşamamalarıdır.”
 
Böyle ayrılıkçı, kabileci ve arkadan hançerleyici bir millete nasıl güvenilebilir?
 
Tayyip’ in Araplar’ a olan aşırı sevdası sadece dinsel duygular değildir; esas nedeni Türk karşıtlığıdır.
 
Yıl 2004, AKP’ de birlikte olduğumuz sonra Anavatan Partisi’nde birlikte milletvekilliği yaptığımız adı bende mahfuz bir arkadaşım şöyle anlatmıştı: ” Resmi davetli olarak Başbakan ve bazı bakan ve milletvekili arkadaşlarla birlikte Gürcistan’ dayız. Çeşitli resmi görüşmeler yapıyoruz. Gürcistan devlet başkanı ile görüşürken bir ara Başbakan dedi ki, ‘ben de Gürcü’yüm, dedemler Batum’ dan Anadolu’ ya göç etmişler.’ Ben bu ifade karşısında donup kaldım ve Tayyip’den nefret ettim, Parti’ den ayrıldım”
 
Yukarıda ki, Gürcistan Devlet Başkanı’na söylenen sözler Türkler’e tahammülsüzlüğün en yalın ifadesidir.
 
Türkler Anadolu’ da kime bağrını açtıysa ondan mutlaka kazık yemiştir.
 
Yalnız şunu belirtelim ki bütün ırklar eşittir ama bir ırkın çoğunluğunu oluşturan bir ülke de ifade o ırk üzerinden yapılır; bu hem yasal hem de etik zorunluluktur. Bunun aksi iyi olmayan bir niyeti ortaya koyar.
 
Yıl 2000; Tayyip Avustralya’ da bir radyo konuşmasında ilerde kuracağı parti için küresel emperyal güçlerden destek almak amacıyla ” Sayın Öcalan, aldığı kellelerin hesabını veriyor ” diyerek şehitlerimize en ağır hakaretleri ederken, insan kasabı katili yüceltiyor.


 
Tayyip uzun yıllardır gerek meydanlar da gerekse medya da halka hitaben yaptığı konuşmalarda sanki bu toprakların ezici bir çoğunluğu, en az % 90′ ı Türk değilmiş gibi 27 etnik grubun varlığından bahsederek Türk izlerini silmeye çalışmış ve Türküm demeyi insanlarımız arasında utanılır bir kompleks haline getirmiştir.
 
Emperyal küresel efendilere hizmet eden bu ifadeler Türk karşıtlığının doruk noktasıdır.
 
Türk Ordusu, Türk Milleti’nin en büyük sembolüdür ve ” orası yan gelip yatma yeri değildir ‘‘ ifadesini kullanarak,çok kere olduğu gibi Türk karşıtlığı ile ilgili bir defa daha sürç-i lisan ederek içindekini dışarı boşaltırcasına, baklayı ağzından çıkarmıştır.


 
Türk Ordusu subay ve astsubaylarının uydurma suçlarla kodese tıktırılması tamamen ve alenen Türk karşıtlığıdır.
 
Tayyip bir defa ve zoraki olarak yakın bir zaman da şehit cenazesine gitmiştir ve orada da başını kendini suçlu hissedercesine öne eğmiştir. Bunu eleştirenlere tam şark kurnazlarına yakışan bir yanıt vermiş ve, ” üzüntümüzden başımızı öne eğiyoruz ” demiştir.
 
Gerek kendisi gerekse eşi Emineanım bir defa dahi şehit evine gitmemişlerdir. Ama dünyanın başka ülkelerinde ki felakete uğrayan kara kara insanlar için gözyaşı dökmüşlerdir ve yanlarından ayrılmamışlardır. Buna devam ediyorlar. Üstelik bu işe gelmiş geçmiş en çapsız dışişleri bakanı Ahmeti de dahil ettiler.
 
Bir taraftan da Mehmetçiklerin cenazeleri gelmeye devam ediyor ama bu adamlar  Obama ve Clinton ile ” tak-şak ” yapmak için olmadık numaralar yapıyorlar, takla atıyorlar.
 
Bizim ne işimiz var Filistin’ de, ne işimiz var Gazze’ de !
 
Orası ile ilgilenen ancak bir Arap milliyetçisidir.
 
Bu da Tayyip’ den başkası değildir.
 
Sen önce kendi ülkende ki terör belasını temizle eğer iyi niyetliysen.
 
300 milyonluk Arap aleminin belasını Türk Milleti’ nin başına sarma.
 
Senin köhnemiş Arapçılık duyguların bizi hiç ama hiç ilgilendirmez.
 
Biz Mehmetçik için kanlı gözyaşı dökeriz; sen bizi Araplar’ın belalı işlerine bulaştırmadan eşin ve çocuklarınla birlikte onların ayaklarına kadar gidin ve istediğiniz kadar ağlayın.
 
Zaten bildiğim kadarıyla oğlun Bilal’ de Gazze’ ye gitti.


 
Üstelik eşiniz Hamfendi de Arap asıllı olduğu için Araplar’ın duygularınızı daha iyi paylaşırsınız; yanlarına ve geride bıraktıkları acılı ailelerine uğramadığınıza göre şehit olan Mehmetçikler fersah fersah sizin uzağınızda duruyor.
 
Yoksul milletimizin kesesinden alarak Libya’ lı teröristlere verdiğiniz yüz milyonlarca dolarlık para ile orada on binlerce masum insanın ölümüne sebep oldunuz.
 
Türkiye’ de 120 bin Suriyeli  teröristi besleyen yine Tayyiptir ve bu aşağılık yaratıklar hergün Suriye’ de yüzlerce insanı katletmektedir.
 
Bunların hesabını Tayyip ” Öte ” de nasıl verecektir, hiç düşünüyor mu?
 
Kişi sevdiği ile beraberdir, Arap’ ı seven Arap’ la ağlar, Arap’ la güler; Türk’ü seven Türk’le ağlar, Türk’ le güler.
 
Hiç kimse Arap milliyetçiliğini ve onların canlarını ve haklarını korumayı Türk Milleti’ ne dayatamaz.
 
Her millet kendi hakkını korusun, Türk Milleti ‘ badigart ‘ değildir.
 
Uzun yıllardır okuduğum Türk tarihi kitaplarından şu sonucu çıkardım ki, bu toprakların yurt yapılmasında ve düşmanlar tarafından işgal edildiğinde kurtarılmasında dedelerinin kanı ve emeği olmayanlar ellerine fırsat geçtiğinde bu Yurt’ u hovardaca harcamaktan çekinmiyorlar.
 
Ebedi önderimiz ve rehberimiz büyük deha Mustafa Kemal Atatürk’ ün tadına doyulmaz emri ile yazıma son veriyorum: ” EFENDİLER AZİZ MİLLETİME ŞUNU TAVSİYE EDERİM Kİ, BAĞRINDA YETİŞTİREREK BAŞININ ÜSTÜNE KADAR ÇIKARACAĞI ADAMLARIN KANINDAKİ, VİCDANINDAKİ ASLİ CEVHERİ ÇOK İYİ TAHLİL ETMEK DİKKATİNDEN BİR AN FERAGAT ETMESİN”.
 
NOT:Bana verdikleri fırsat ve cesaretten dolayı sayın İlyas Güven Eroğlu Beyefendi’ ye, Engin Balım Beyefendi’ ye, Deniz Bilgen Çakır Hanımefendi’ ye, Hilmi Saral Beyefendi’ye, Mustafa Mersinlioğlu Beyefendi’ ye ve ” HALKIN HABERCİSİ ” nin tüm saygıdeğer yazar ve okuyucularına gönül dolusu sevgi ve saygılarımla teşekkür ediyorum.


Yazarın Son Yazıları:
Türk ordusunu taammüden mahvetti
Tayyip Erdoğan’a karşı tüm muhalefet partileri ortak demokratik milli mücadele başlatmalıdır
Fetö teröristlerine af isteyen ya gafil ya hain ya da kaset korkusu olan şerefsizlerdir!