SiyasetinAjdarı MelihGökçek tweeti

SiyasetinAjdarı MelihGökçek tweeti
1 Mart 2013 09:31

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’i rakı masasında gösteren bir fotoğraf Twitter’da paylaşılınca, sosyal medyada hararetli bir tartışma başladı.

 
Twitter’i karıştıran Melih Gökçek’in rakı masalı fotoğrafının arkasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı’nı eleştirdikten sonra gözaltına alınan İ.A. adlı 17 yaşında bir genç kadının rakı masasında çekilmiş fotoğrafını paylaşıp, “ŞİMDİ MASUM OLARAK TAKTİM EDİLEN 17 YAŞINDAKİ İREM AKSOY’U TWİTTERDAKİ KENDİ YAYINLADIĞI FOTOĞRAFLARDAN TANIYALIM” tweet’ini atmasının olduğu ortaya çıktı.

Bunun üzerine iki twitter kullanıcısı Gökçek’in rakı masasında fotoğrafını yayınladı. Gökçek de çileden çıktı.

Yollanan fotoğrafın fotomontaj olduğunu iddia eden Gökçek ile Twitter kullanıcıları arasında hızlı bir tweet trafiği yaşandı.

Gökçek, rakı masasında yayınlanan fotoğraflarına tepki olarak büyük harflerle “BU FOTOĞRAF FOTOMONTAJDIR. DÜZELTME YAPIP ÖZÜR DİLEMEZSENİZ SAVCILIĞA VERİRİM. İHTAREN BİLDİRİYORUM…CEVAP BEKLİYORUM” yazdı.

Gökçek ve twittercılar arasındaki tweet savaşı giderek hız kazandı.

Bugün ise Gökçek bir yarışma programında üne kavuşan Ajdar’a benzetilerek SiyasetinAjdarı MelihGökçek hashtagiyle sosyal paylaşım sitesi Twitter’da en çok konuşulanlar listesine girdi.

İşte Gökçek’le ilgili atılan tweetlerden bazıları….

Ajdar Anık kısaca Ajdar, 2005 yılında Popstar yarışmasının seçmelerine katılarak ün kazandı. Trakya Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olarak, 8 yıl mesleğini sürdürdükten sonra meslek hayatına ara veren Ajdar şarkıcılığa merak sarınca Türkiye’nin gündemine oturmuştu.

İnternette yayınlanan klipleriyle 2006’da tekrar gündeme gelmiş, Nane Nane, Alırım Senden Tüm Yetkimi, Çikita Muz, Kon Kon, Sıfır Beden, Turup Gibiyim, Hişt Hişt Hülya gibi parçalarla TV programlarına çıkmıştı. Kendisini Türkiye’nin Hiperstarı olarak tanımlayan şarkıcının Çikita Muz isimli parçası ise adeta bir fenomen haline gelmişti…