Servis Bul’dan Eca Servisi ve Arıza Kodları

Servis Bul’dan Eca Servisi ve Arıza Kodları
24 Aralık 2020 10:35

Günümüzde Eca markasına ait kombi ve klimalar çok fazla tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. Özellikle yaşam alanlarımızda birçok seçenek sunan markaya ait ürünler farklı seçeneklerle kullanıma sunulurken ortaya çıkan sorunlarda servis desteği almanızda yarar olacaktır.

 

 

Kombilerde ve klimalarda da arızalar meydana gelebilir. Kullanım ömrü bitmek üzere olan ve daha yanlış şekilde kullanılan ürünlerde arıza meydana gelmesi de oldukça olağandır. Eca kombi modelleri müşterilerini memnun eden modellerdir. Ancak çeşitli faktörlerden ötürü kombilerde arıza meydana geldiği zaman derhal Eca kombi servisi devreye giriyor. Servis bul üzerinden rahatlıkla ulaşabileceğiniz bir servis hizmeti veriyor.

Özellikle de gün boyu aralıksız bir şekilde hizmetine devam eden Eca servis sayesinde tüm arızalar hızlıca çözüme kavuşturuluyor. Yaz aylarına serinlemek için kış aylarında ise ısınmak için tercih edilen Eca klima modelleri ise kullandıkça arıza çıkması daha mümkündür. Özellikle de garantisi biten ve artık kullanım süresi de dolmuş olan klimalar kullanılmaya devam edebilir ancak arızalar daha sık ve daha farklı şekillerde meydana gelebilir. Sizler de klimanızda bir sorun meydana geldiği zaman servisle iletişime geçerek kaliteli bir hizmetten faydalanabilirsiniz. Böylece klimalarınızı bir süre daha kullanmaya devam edebilirsiniz.

Eca Arıza Kodaları

Eca arıza kodları çeşitlerine baktığımızda arızanın cinsine ve türüne göre farklılık gösterdiğini görmekteyiz. Baş harfine ve rakamına göre panelde görünen Eca kombi arıza kodları, kombilerde yer alan arızanın ne olduğu hakkında bilgi verir. Eca klima arıza kodları ise klima modellerinde meydana gelen arızanın ne olduğu hakkında bilgi verir. Teknik servis elemanları da arızayı bir bakışta anlayabilirler.

Eca Confeo Arıza Kodları

Eca’nın alt ürünleri arasında bulunan  Confeo ürünleri  de mevcuttur. Eca Confeo arıza kodları bu ürünlere özel olan kodlardır. Panellerde beliren arıza kodları arızanın içeriği ve hangi yöntemin kullanılması gerektiği hakkında bilgi veriyor. Kılavuzda alfabetik sıraya göre düzenlenen Confeo arıza kodları sayesinde hiç vakit kaybetmeden ve ekonomik açıdan da tasarruf sağlayarak sorunlar çözüme kavuşuyor. Kombilerde de klimalarda da çok çeşitli arızalar meydana gelebilir. Bu durumda ilk olarak bakılan alan panelde beliren arıza kodudur. Arıza koduna bakan teknik servis personelleri, neyin değişmesi gerektiğini, nerenin onarım ve bakıma ihtiyacı olduğunu da kolaylıkla algılar.

Eca Proteus Arıza Kodları

Proteus yine Eca’nın alt ürünlerine ait bir markadır. Bu markayla alakalı arızaların çözülmesi için Eca proteus arıza kodları temel alınır. Panelde görünen proteus arıza kodları sayesinde arızanın su, gaz, yüzeysel ya da daha içten gelen bir arıza olduğu kolaylıkla anlaşılır. Tesisatla ilgili, içerikle ilgili, ateşlemeyle ilgili ya da ısıtmayla ilgili tüm arızaların en hızlı şekilde giderilmesi için arıza kodları gerçek anlamda önem arz ediyor. Hem müşterilerin servis ekibi gelene kadar arıza hakkında bilgi sahibi olmasını sağlıyor hem de teknik personelin sorunu daha tasarruflu bir şekilde çözmesini sağlıyor.