CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke de istifa etmeli!

CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke de istifa etmeli!
17 Mayıs 2023 06:57

CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke’nin 14 Mayıs seçim akşamı verdiği bir kararla CHP Genel Merkezi polis ablukasına aldırıldı.

 

 

H&H ÖZEL HABER

 

 

Oylarını kullanan CHP örgüt üyeleri sandıklardaki görevlerini tamamladıktan hemen sonra mutluluklarını ve heyecanlarını paylaşmak için Genel Merkez’e geldiklerinde karşılarında polis ablukasını buldular.

 

Yapılan itirazlar sonunda polisin kendilerine sert davranması ve “Genel Merkez’in talimatı bu” yanıtı CHP tabanında büyük bir hayal kırıklığına neden oldu.

 

 
Sayın Genel Sekreter Selin Sayek Böke CHP Genel Merkezi’nin dış avlusunda seçimleri izleyerek heyecanını yaşamak isteyen CHP’lilerden neden korkuyor? Güvenlik güçleriyle parti tabanını karşı karşıya getirmek yerine partililere CHP Genel Merkezi’ni açarak orada yüz binlerce kişinin bayram havası içerisinde heyecanını yaşamasından neden rahatsız oluyor?

 

 

 

r1

 

CHP tabanından “Biz mutluluğumu ve heyecanımızı paylaşamayacak mıyız, kaybetsek bile üzüntümüz hafifletmek için bir arada bulunamayacak mıyız, bu nasıl yönetim” eleştirileri yükseldi.

 

 

CHP yönetimi halktan uzaklaştıkça, halkla kılcal damarlarını yok ettikçe kazanma şansımızın kalmayacağı ortadadır.

 

 

CHP yöneticileri halkla tabanla iç içe kibirden uzak yoluna devam etmeli. CHP örgütleri mutlaka aralarına duvar konulmadan yöneticilere ulaşabilmeli, kucaklaşmalı ve bu heyecanla  28 Mayıs’ta yapılacak 2. tur Cumhurbaşkanlığı seçiminde başarı sağlayarak Genel Başkanımız ve 13. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Çankaya Köşkü’ne seçilecek aday olarak çıkarmalıdır.

 

 

resim1

 

Selin Sayek Böke’nin bu tutumu olmasaydı CHP Genel merkezi 14 mayıs akşamı yüz binlerin buluşmasıyla bayram havasına dönüşse daha güzel olmaz mıydı?

 

CHP Genel Merkezi’ne polis barikatı kurularak daha sandıklar açılmadan, tüm medya organlarının yayın yaptığı bir ortamda barikatlarla  kimsenin CHP’ye yaklaştırılmaması matem havasını doğurmadı mı?

 

resim-2

CHP yönetiminin titreyip kendine gelmesi, halktan korkmaması ve tüm yurttaşları kucaklayarak CHP Genel Merkez kapılarının sonuna kadar açık tutulması; sevincin, heyecanın paylaşılarak büyütülmesi ve mutlaka 28 Mayıs’ta yapılacak 2. tur Cumhurbaşkanlığı seçimin kazanılması gerekir.

 

 Halkın Habercisi olarak bu sürecin takipçisi olacağız.