Sarıyer Su Tesisatçısı Hizmeti Veren Firmalar

Sarıyer Su Tesisatçısı Hizmeti Veren Firmalar
12 Şubat 2022 11:03

Sarıyer Su Tesisatçısı olarak kaliteli ve hızlı tesisatçı hizmeti arıyorsanız doğru adrestesiniz demektir. Sizlerde kaliteli ve güvenilir su tesisatçısı mı arıyorsunuz? O halde doğru bu yazıyı okumanızı tavsiye edebiliriz. Birbirinden yetenekli her bir ustamız farklı dallar ve sorunlar için uzmanlık sertifikasına sahiptir. Özyurt Tesisat olarak 20 yıldan fazladır Sarıyer ve çevresinde hizmet sunmaktadırlar. Sizlerde ev ve iş yerlerinde oluşan birbirinden farklı sorunlar için Özyurt Tesisat dan yardım talebinde bulunabilirsiniz. İstanbul Su Tesisatçısı olarak İstanbul ve birçok şehirde su tesisatçısı olarak hizmet vermektedirler.

 

Hangi Alanlarda Hizmet Veriyorlar?

  • Su Kaçağı Tespiti
  • Su Kaçağı Tamiri
  • Makineli Tıkanıklık Açma
  • Petek Temizleme
  • Kombi Bakımı
  • Kombi Tamiri
  • Musluk Tamiri
  • Klozet Tamiri
  • Mutfak & Banyo Dekorasyon

Sarıyer Tesisatçı Neler Yapar?

Birçok tesisatçı gibi bizlerde genel anlamda tamir, onarım, bakım, değişim işleri gibi birçok alanda hizmet sunuyoruz. Fakat bizlerde farklı olan bir hizmet daha makineli işlem gerçekleştirilmektedir. Makineli işlem birçok alanda kolay ve pratiklik sağlamaktadır.  Eski ilkel yöntemlere gerek duymadan hiçbir yeri kırmadan lavabo veya tuvalet banyo balkon gibi giderlerde bulunan tıkanıklıkları sorunsuz ve ortamı kirletmeden tıkanıklık açma işlemini uygulamaktadırlar.

Su Kaçağı Tespiti Nedir?

Kırmadan makineli olarak termal ve ses dinleme cihazları ile ev ve iş yerlerinde bulunan su kaçaklarının tespiti yapmaktayız. Su Kaçağı Tespiti demek evde bulunan suyun borulardan gitmesi yerine kaçarak başka bir yol izleyerek kuru zemini ıslatarak oraya zarar vermesidir. Tespiti ise makine ile su kaçağının hangi noktadan borudan kaçtığını tespit etmektir.  Su Kaçağı olduğu nasıl anlaşılmaktadır derseniz genellikle üst katınızdan su damlaması tavanın rutubetlenmesi boya atması ve rutubet oluşumunun olması demek genellikle su kaçağının en çok rastlanan belirtilerindendir. Alt kat komşunuz tavanının rutubet oluşumu ve su damlatıyor gibi şikayetleri ile kapınızı çalıyorsa başınız dertte demektir. Acil olarak Özyurt Tesisat firmasından profesyonel Sarıyer Su Kaçağı Tespiti yapan ustalardan talep ederek evinizi kırdırmadan kaçak tespiti ve tamir onarım işlerini de yaparak sizlere garanti veren firmaları tercih etmenizi öneririz.

Tıkanıklık Açma Nasıl Yapılır?

Eskiden tıkanan lavabo, tuvalet, banyo gibi giderleri açmak için birçok yöntem denenirdi. Marketlerde satılan lavabo açıcı gibi kimyasallar genellikle lavabolarda yağların tıkaması sonucu oluşan tıkanıklıkları bir nebze açmaya yaramaktadır. Ama eninde sonunda tıkanır ve uzun süreli tıkanıklık açılabilmesi için makineli işlem gerekmektedir. Eski yöntemlerde ise kırarak işlem uygulanırdı bu yüzden de fiyatlar çok daha fazla yükseliyordu şimdi ise yerli ve milli üretim olarak çıkarılan redkit makineler bulunmaktadır. Bu makineler sayesinde Sarıyer Tıkanıklık Açma konusunda her alanda tıkalı olan giderlerinizi açma işlemi uyguluyor üstelik en büyük kampanyası ise açamadığı tıkanıklıklarda ücret almıyor olmasıdır. Sizlerde ev ve iş yerlerinizde birçok sorunlarla karşılaşabilirsiniz işin ustasına profesyoneline bırakarak daha büyük sorunlar ile karşılaşmamış olursunuz.