Sanal Numara Nedir, Ne İşe Yarar?

Sanal Numara Nedir, Ne İşe Yarar?
22 Temmuz 2022 17:04

Sanal numaralar gerçek telefon numarası formatında olan ancak sadece internet üzerinden kullanılabilen numaralardır.  Bu numaralara günlük yaşamda kullandığınız telefon numaraları gibi arama yapılamamaktadır. Ya da siz bu numaraları kullanarak bir arama gerçekleştiremezsiniz.  Sadece mesaj alımı yapılan internet üzerinden kullanılan bu uygulamaya sanal numara hizmeti denilmektedir.

 

Sanal numaraların kullanım amacı sürekli olarak artan internet kullanımında her bir kullanıcının Kendini her zaman güvende hissetmesini sağlamaktadır. İnternet üzerinde bir siteyi kullanırken sizlerden üyelik talep edilebilmektedir. Ya da indirdiğiniz bir uygulamayı aktif hale geçirebilmeniz veya bir sosyal medya platformuna üye olabilmeniz için SMS onayı gerekmektedir. İşte tüm bu durumlarda üyelik sürecinizi tamamlamak ve SMS onayı sağlayabilmek için aktif olarak kullanmış olduğunuz cep telefonu numaranızı kullanmanıza gerek olmadan sanal numara ile süreci tamamlamanıza imkan verilmektedir.  Bu da internet aktif olarak kullanan ancak kullanmış olduğu cep telefon numarasının hiçbir dijital platformda yer almasını istemeyen kullanıcılar için oldukça güvenilir bir yöntem olarak tercih edilmektedir.

Sanal numara satın al

Eğer Tüm web sitelerinde ve mobil uygulamalarda kendinize ya da ailenize ait güncel cep telefonu bilgilerini kullanmadan üyelik ve giriş işlemlerini tamamlamak istiyorsanız bunun için sanal numara kullanımını tercih etmelisiniz. Sanal numara kullanımı için sizlere hizmet veren internet sitelerine giriş yaparak bu platformlar aracılığı ile sanal numara satın alabilirsiniz.  Satın almış olduğunuz bu sanal numaralar tek kullanımlık numaralardır.  Üyelik işlemlerini tamamlamak istediğiniz ve sms onay işlemi ile süreci sonlandırmak istediğiniz her bir kayıt işleminde tek kullanımlık sanal numaraları tercih edebilirsiniz.  Bunun için SMS Onaycın sitesine giriş yaparak uygun koşullarda sanal numara satın alma hizmetini güvenle kullanabilirsiniz.

En avantajlı SMS onay sitesi

Bir web sitesine üye olmak istediğinizde, yeniden bir sosyal medya hesabı açmak istediğinizde ya da cep telefonlarınıza indirdiğiniz bir uygulamayı aktif hale getirmek istediğinizde SMS onay işlemleri karşımıza çıkmaktadır. Sizlere ulaştırılan üyelik formunu doldururken sizlerden bir cep telefonu numarası talep edilmekte vermiş olduğunuz bu cep telefonu numarasına gönderilen SMS onay mesajını sisteme giriş yaptıktan sonra kayıt işlemleriniz tamamlanmaktadır. Ancak bu işlem aşaması birçok kullanıcı için güvensiz bulunmaktadır.  Bu tür durumlarda kullanıcılar SMS ya da mobil onay hizmeti veren siteleri tercih ederek buralardan tek kullanımlık sanal numara satın almaktadır.

En avantajlı SMS onay Sitesi olarak SMS Onaycın platformu tercih edilmektedir. Bugüne kadar vermiş olduğu tüm hizmetlerde %100 müşteri memnuniyeti elde eden bu platformlarda sunulan tüm hizmetler güvenli ve garantili hizmetlerdir. Sanal numara satın almak istediğinizde garantili bir hizmet alımı için bu platformu tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda sizlere sunulan en uygun fiyat tarifelerinden faydalanabilirsiniz.