Ticarete ve Yatırıma Değer Katan Ticarethane İstanbul Projesi

Ticarete ve Yatırıma Değer Katan Ticarethane İstanbul Projesi
28 Nisan 2024 23:02

Ticarethane projeleri içerisinde imalathane, ofis, dükkan ve depo olarak kullanabileceğiniz yapılar yer alıyor. Dünyanın en metropol şehirlerinden biri olarak değerlendirilen İstanbul her geçen gün daha kalabalık bir nüfusa ev sahipliği yapıyor. Buna bağlı olarak İstanbul’da hayal ettiğiniz işletmeye sahip olmanın sizlere sağlayacağı katkılarında arttığı görülüyor. Nüfusun artması ile birlikte hızla yükselen inşaatlar hayal ettiğiniz ve ticaret yapmak istediğiniz dükkanı bulmanız konusunda yeterince faydalı olmaya biliyor. Tam da bu noktada değişen ihtiyaçları başarıyla karşılayan, isteklerinizi tam anlamıyla karşılayan bir tercihten yana seçim yapmanızı kolaylaştıran Ticarethane İstanbul projeleri, kendi içlerinde farklı seçeneklere yer veriyor.

Ticarethane Hadımköy ile İstanbul’un Gözde Noktasında İş Yeri Sahibi Olun

Akyapı tarafından geliştirilen Ticarethane Hadımköy projesi henüz ön satışta olmasına rağmen yapı şirketinin en çok ilgi gören projelerinden biri olarak anılıyor. Hadımköy Sanayi Bölgesi’nde yer alan, Hadımköy yolu ana cadde üzerinde ticaret ve Sanayi konusunda en önemli merkezlerden biri olarak değerlendirilen lokasyonda bulunan Ticarethane Hadımköy, birbirine sirkülasyonuna bağlı iki blok ve toplamda 479 adet bağımsız bölüme yer veriyor. 208.816 metrekare inşaat alanında yükselen proje 115 metrekareden 34.500 metrekareye kadar birleştirilme özelliğine sahip dolayısıyla her ihtiyaca uygun metre kareler sunmuyor. 7 metre tavan yüksekliğine sahip olan projede sığınak, otopark, teknik alan, gri su sarnıcı, yağmur suyu sarnıcı, mescit, scooter üniteleri, elektrikli araç ve jeneratör gibi ihtiyaç duyulabilecek bütün teknik özellikler bulunuyor.

Ticarethane projelerinin gördüğü yoğun ilgiye sebep olan birden fazla özellikleri olduğunu söylemek mümkündür. Eğer sizde İstanbul’da, hayal ettiğiniz iş yerine sahip olurken güvenlik sebebiyle endişe duymak istemiyor ve gönül rahatlığıyla seçim yapmayı hayal ediyorsanız Ticarethane projelerini mutlaka değerlendirmelisiniz.

Ticarethane Başakşehir ile Hayallerinizin Ötesinde Bir İş Yerine Sahip Olabilirsiniz

Ticarethane İstanbul projeleri içerisinde yer alan birden fazla seçenek olduğunu bu durumu İstanbul’un istediğiniz herhangi bir yerinde iş yeri sahibi olabilmeniz konusunda sizlere yardımcı olduğunu söylemek mümkündür. İstanbul’un en popüler lokasyonlarından biri olarak değerlendirilen Başakşehir’de, yükselen lokasyonlardan birinde kendinize ait bir iş yere sahip olmak istiyorsanız ticarethane Başakşehir projenizin sizin için en iyi seçeneklerden biri olacağını bilmelisiniz. 250 bin kişiye istihdam sağlayan İkitelli Organize Sanayi Bölgesinin yanı başında bulunması konumunun benzersiz olmasını sağlar. Bununla birlikte 135 adet bağımsız bölümden oluşan Ticarethane Başakşehir projesinde 54.231 metrekare inşaat alanında faaliyet yapılır. Büyüklükleri, birleştirilebilme özellikleri ve kendine ait çok sayıda avantajı ile her ihtiyaca uygun metre kareler sunduğunu söylemek mümkündür. İçeride otopark, depo, yağmur suyu sadece, mescit ve jeneratör gibi ihtiyaç duyulabilecek pek çok teknik detay bulunur. Tavan yüksekliği 7, kolon açıklığı ise 8 metre olan dükkanlar, istediğiniz alanda ticaret ve üretim yapmak için idealdir.