Recep TBMM’de ısmarlama ‘Kanlı fason yasalar’ çıkartıyor

Recep TBMM’de ısmarlama ‘Kanlı fason yasalar’ çıkartıyor
17 Şubat 2014 12:14

Artık şunu net olarak ortaya koymalıyız ki, Türkiye’de hak, hukuk, demokrasi ve özgürlükler dönemi bitmiş, yerine kanlı zorbalık dönemi gelmiştir.

 

İbrahim ÖZDOĞAN H&H YORUM

 

Bunun tek müsebbibi ”Türk” ve ”Türklük” ün bir numaralı düşmanı Recep Erdoğan denilen kişidir.

 

Bunu sözleri ve hükümet uygulamaları ile ispat etmiştir.

 

Geçtiğimiz Cuma’yı Cumartesi’ye bağlayan gece ”Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu” yasası muhalefete yapılan zorbalık ve milletvekillerinin kanı ”Genel Kurul”da dökülerek çıkartılmış, böylece bağımsız bir erk olan ”Yargı” doğrudan Hükümet’in emrine verilmiştir.

 

Bu neden böyle yapılmıştır?

 

Çünkü 12 yıllık hükümet etme döneminde başta Recep’in kendisi olmak üzere en yakınları, bakanlarının önemli bir kısmı, milletvekillerinin bir kısmi, bürokratlarının büyük bir çoğunluğu, parti teşkilatlarından çok sayıda insan başta yolsuzluk olmak üzere çok sayıda suça bulaşmışlardır.

 

Şimdi yasaların cezai müeyyidelerinden paçalarını kurtarmak için kalıpları ve ölçüleri önceden TBMM verilmiş ”fason yasalar”a gereksinimleri var.

 

Fason yasa siparişini TBMM’e sipariş veren kim?

 

Recep Erdoğan adındaki şahıs.

 

Neden böyle fason yasalara gereksinimi var?

 

Başta kendini bu fason yasalarla kurtarmak ve korumak istiyor.

 

Zevceleri Hanımefendi’yi bu fason yasalarla kurtarmak ve korumak istiyor.

 

Kerimeleri Hanımefendi’yi bu fason yasalarla kurtarmak ve korumak istiyor.

 

Değerli mahdumları beyefendileri bu fason yasalarla kurtarmak ve korumak istiyor.

 

Sevgili damatları Beyefendi’yi bu fason yasalarla kurtarmak ve korumak istiyor.

 

Yine suça bulaşmış namus ve doğruluk abideleri bakanları ile onların başta mahdumları olmak üzere diğer yakınlarını bu kanlı ‘’fason” yasalarla kurtarmak ve korumak istiyor.

 

Özellikle vatan bölücülüğüde içinde olmak üzere hortumculuktan milyarlarca dolarları lopur lopur yutan önemli sayıda namus abidesi bürokratlarını kurtarmak ve korumak için kanlı fason yasaları çıkarıyor.

 

Buna en açık örnek olmak üzere çözüm süreci denilen ihanet sürecinde Devlet adına PKK terörü elebaşları ile görüşen bugünün kifayetsiz MİT başkanı Hakan Fidan ile diğer yetkilileri.

 

Ama şunu çok iyi biliyoruz ki, yasalara aykırı olarak Recep’in kirli işlerini yürüten herkesi o devlet kademesinde yükseltir.

 

Temiz olanların ise siyasi olarak kelleleri alınır ve derhal sepetlenir.

 

Temiz olanların varislerine bırakacağı en değerli şeref madalyası da Recep tarafından yasalara aykırı kirli işlerini görmediği için kovulmaktır.

 

Havuz oluşturduğu şeref ve haysiyet timsali işadamları ile diğer kendine bağlı dürüstlük abidesi işadamlarını kurtarmak için kanlı fason yasalara gereksinim duymaktadır.

 

Partisinin teşkilatlarından olan önemli sayıda birçok rantçı, deveyi hamutu ile yutan işadamını kurtarmak için bu kanlı fason yasaları pervasız bir şekilde çıkarmaktadır.

 

Kısaca kendini ve tüm çevresindeki başta yolsuzluk ve vatan bölücülüğü olmak üzere ne kadar suç bataklığına bulaşmışlar varsa, onları sorumluluklarından kurtarmak ve bundan sonra da evrensel hukukun kabul ettiği ne kadar suç varsa onları kılıfına uygun olarak pervasız bir şekilde işlemek üzere ”fason yasalar”ı Recep nam kişi çıkarıyor ve bundan sonra da çıkarmaya devam edecektir.

 

Hem de HSYK yasasının çıkarılışında olduğu gibi hep kanlı olacaktır.

 

Çünkü çıkardığı bu ”fason yasalar” ‘’evrensel hukuk’’ ilkeleri ile ‘’doğal hukuk’’ ilkelerine aykırı olarak kendi paçalarını ”yargı”dan kurtarmak ve korunmak içindir.

 

Dolayısıyla zorbalık mamulatı, Recep siparişi ”fason yasa” tasarılarına muhalefet hep karşı çıkacaktır.

 

Recep’in ”Genel Kurul”da bulunan elemanları ise bunu kan dökerek önleyeceklerdir.

 

Çünkü şundan kesinlikle emin olun ki ey muhalefet milletvekilleri, ‘’zorbalık yapın’’ talimatı ile ‘’gerekirse ağzını burnunu kırın’’ emrini veren Recep’in ta kendisidir.

 

Yukarıda açıkladığım gibi Recep kötü akıbetten kurtulmak için buna kendini zorunlu addediyor.

 

Eğer bu dediğim doğru değilse, neden partisine mensup kan dökücü milletvekilini disiplin kuruluna vermiyor diye adama sorarlar.

 

Tıpkı daha önce başkalarının anasına avradına, kıçına küfreden ahlak abidesi basit milletvekilini cezalandırmadığı gibi.

 

Şimdi şu hakikati haykırarak söyleyebiliriz ki, Türkiye’de iki tür hukuk sistemi vardır.

 

Bunlardan biri tüm yurttaşlara, garibanlara uygulanan normal hukuk sistemidir.

 

Diğeri de Recep ve yakınları ile hükümeti çevresinin tabi olduğu hukuk sistemi.

 

Dünyanın hangi demokratik ülkesinde başbakan ve yakınları ile siyaset çevresini yargının vereceği cezalardan, müeyyidelerden kurtarmak, korumak için verilen sipariş üzerine ”fason yasa” çıkarır,bileniniz var mı?

 

Var mı böyle rezil bir durum?

 

Var mı kendilerini kurtarmak için zorbalık kullanılıp kan dökülerek ”fason yasa” çıkarma işi en basit dünya parlamentolarında?

 

Şu gerçeği açıkça haykırmalıyız.

 

Kan dökülerek, sipariş üzerine çıkartılan bir ‘’fason yasa’’ ülkeye kan ve gözyaşından başka bir şey getirmez.

 

Kan dökülerek sipariş üzerine çıkartılan bir ‘’fason yasa’’ geçersizdir, çünkü ‘’evrensel hukuk’’ ile ‘’doğal hukuk’’ ilkelerine tamamen aykırıdır.

 

Recep siparişi bu kanlı ‘’fason yasalar’’ın tek bir işlevselliği vardır.

 

O da yasalara aykırı işlediği kendi kirli işleri ile yakınlarının ve hükümetinin elemanlarının işlediği kirli işlerinin üzerini betonla örtmekten başka bir şey değildir.

 

Recep bilgisiz bir adamdır, demokrasiden ve hukukun hiçbir ilkesinden haberdar değildir.

 

Dogmatik Battal Gazi hikayeleri ile beynini doldurduğu için yakınlarının yargıya hesap vermesini bir türlü kabul etmez.

 

Yani kendini gerçekten padişah, mahdumlarını ise şehzade olarak algılar.

 

Adama bak yahu, şehzadesini ifade vermeye çağıran savcılara dava açılacakmış.

 

Sadece kendisi değil, vezirlerinin mahdumları da yani oğulları da savcılara, hakimlere dava açacakmış.

 

Böyle bir bilgisizin ve despotun başbakan olduğu Türkiye’mi çok acıyorum çok.

 

Sipariş üzerine ‘’fason yasalar’’ çıkarılırken karşı çıkan muhalefet milletvekillerinin ağzını burnunu kıran Recep’in eli kanlı milletvekillerine gelince vallahi çok güzel ikinci bir meslekleri varmış.

 

Milletvekilliğinden sonra ki, Recep onları kullanılmış selpak mendili gibi atacak, bir daha asla aday yapmayacak; pavyon badigartlığını fevkalede güzel yaparlar.

 

Altını çok kalın bir çizgi ile belirteyim ki, Recep’in siparişi üzerine TBMM’de çıkartılan kanlı ‘’fason yasalar’’ ne kendisini ne de güruhunu asla kurtaramayacaktır.

 

Gün gelecek halk uyanıp devran dönecek, yargıda hesap verecekler ve hak ettikleri cezalara muhakkak çarptırılacaklardır.

 

Bundan kimsenin kuşkusu olmasın.

 

Başta Recep olmak üzere tüm taifesi 27 Aralık 2013 tarihinde yazdığım, aşağıda linkini verdiğim ‘’DEVLETTE İKTİDAR SAVAŞINDA FİİLİ DURUM YARATAN KAHREDİCİ GÜCÜ ELİNE ALIR’’ makalemdeki ilkeleri ödünsüz bir şekilde uygulamaktadır ki TBMM’den yaptıkları da bundan ibarettir; değerli okurlarım tarafından tekrar incelenmesinde yarar görüyorum.

 

Devlette iktidar savaşında ‘fiili durum’ yaratan, ‘kahredici güç’ü eline alır

 

[email protected]

 

 

 

 

 

 

 


Yazarın Son Yazıları:
Türk ordusunu taammüden mahvetti
Tayyip Erdoğan’a karşı tüm muhalefet partileri ortak demokratik milli mücadele başlatmalıdır
Fetö teröristlerine af isteyen ya gafil ya hain ya da kaset korkusu olan şerefsizlerdir!