Müslümanların oylarıyla Müslümanları katlediyorlar

Müslümanların oylarıyla Müslümanları katlediyorlar
21 Mayıs 2013 19:47

Müslümanları aldatma ve onların desteği ile yine Müslümanları katletme icraatları Emevi Devleti döneminde halkı aldatarak iktidarı ele geçiren kurnaz Muaviye ve oğlu zalim Yezid zamanında meydana gelen olaylardandı.

İbrahim ÖZDOĞAN H&H YORUM

Müslümanları aldatma ve onların desteği ile yine Müslümanları katletme icraatları Emevi Devleti döneminde halkı aldatarak iktidarı ele geçiren kurnaz Muaviye ve oğlu zalim Yezid zamanında meydana gelen olaylardandı.

Öyle ki, Hz.Muhammed’in torunları Hz.Hasan ve Hz.Hüseyin’i, ayrıca Peygamber’in arkadaşı binlerce sahabiyi iktidarlarının devamı uğruna gözlerini kırpmadan zevkle katletmişlerdir; Emeviler’in kızıl sultanları Muaviye ve oğlu Yezid.

Emeviler, İslam tarihinde yine iktidarlarını devam ettirmek için dünya işlerinden soğutmak ve kendileriyle uğraşılmasını önlemek amacıyla Peygamber adına on binlerce hadis uydurmuşlardır.
Bu uydurmalarla, Müslümanları çeşitli sünnet namazları altında evlerine ve camilere hapsetmişlerdir.

Ayrıca yine, nafile sünnet oruçları altında ki, uydurma rivayetlerle Müslümanları sürekli mecalsiz bırakarak evlerinde aç ve susuz iftar vakitlerini beklemelerine sebep olarak  kendilerinden uzak tutmakta başarılı olmuşlardır.

Bitmedi; Peygamber adına uydurdukları arasında devlet yöneticilerine karşı gelmenin büyük günahlar arasında olduğu yalanları da çok meşhurdur.

Örneğin, yalan bir hadis de,güya Hz.Muhammed ‘’Devlet yöneticisi fasık(günahkar) bile olsa ona itaat ediniz’’ demiş ki, tam bir Arap paradigmasını yansıtan şark kurnazlığıdır ve halkı yapılan zulümlere karşı pasifize etme yöntemidir.

‘’Aldatmak,kahramanlıktan daha fazla iş görücüdür’’ kelamı bir Arap atasözüdür.

Emeviler’in o günkü Arap Müslümanları aldatmalarına ve hunharca katletmelerine dair elbette ciltler dolusu bilgiler var ama bugüne ışık tutmak bakımından birkaç noktayı anımsatmakla yetiniyorum.

Kısaca, bugünkü AKP iktidarının yaptığı gibi o günkü kurnazlık ve halkı aldatma örnek önderleri Emeviler, Müslümanları cami, oruç, iftarlar,örtünme, devlet büyüklerine itaat, saray mollası bilginlerin para ve çıkarla kendileri lehine fetva verir şekilde satın alınması, bedavacılara para ve erzak yardımı yapılması, başlarını kaldırıp isyana yeltenenlerin işkenceye tabi tutulması ve hapislere konulması gerektiğinde katledilmesi vs. her türlü zulüm ve numara çevriliyordu.

İşte Emeviler bu din-iman yutturmacalarını saf ve bilgisiz halka yaparak iktidarlarını devam ettiriyor, öte taraftan Müslüman görümündeki Müslüman olmayan müşriklerle birlikte Müslümanları katlediyorlardı.

Çünkü, ciddi İslam tarihçileri şunu kaydeder,Muaviye’nin babası Ebu Sufyan ve annesi Hind, Peygamberin amcası Hz. Hamza’nın Uhud savaşında şehit olması ile intikam için ciğerlerini çıkarıp çiğneyen kadın ki,Mekke’nin fethinden sonra korkularından dolayı Müslüman göründüklerini, gerçekte inanmadıklarını kaydeder.

İşte aynı nedenlerle Muaviye ve oğlu Yezid’de inanmış görünen ama Müslüman olmayanlardandı.

Tek bir soru soruyorum?

İnanmış bir Müslüman hiç Peygamber torunlarını katleder mi?

Eğer katlederse ki, öyle olmuştur;bunun adına ancak intikam denir.

Tayyip’te üniversite rektörlerini, bilim insanlarını çıkar karşılığı veya korkutarak,kodese tıkarak susturup lehine konuşturmuyor mu?

Yani bunlarda günümüzün saray mollaları.

Yine Tayyip Efendi, milyonlarca tembeller sınıfı oluşturarak kendine bağlı erzak ve kömür torbacısı haline getirmedi mi?

Bugün, Türkiye’deki AKP iktidarı ve onun başı BOP Eşbaşkanı,ABD ve Haçlı-Hıristiyan Orduları işbirlikçisi Recep Tayyip Erdoğan, aynen Emeviler’in liderleri olan Muaviye ve Yezid’in politikalarını uygulamıyor mu?

Şimdi Recep Efendi’nin Muaviye ve Yezid taklitçisi politikalarının en azından bir kısmını örneklendirelim.

Bu politikalarının hepsi de Müslümanlara gökteki kuşları göstererek din-iman yutturmacası yapıp öte taraftan Haçlı-Hıristiyanlar’la işbirliği yaparak dünyanın çeşitli bölgelerindeki  Müslümanları katletme ve milletin malını yakınlarına, taraftarlar ile yandaşlara aktarma politikalarıdır.

Bakın,Recep Erdoğan ve tüm hempaları Ramazan iftarlarında tam bir ‘’iftar tiyatrosu’’ şeklinde iftar çadırlarında ve fakir Müslümanların evlerinde tüm televizyonların kameraman ordularıyla 75 milyon insanımıza gösteri yapıp bunların saf temiz kalpli olan milyonlarcasını aldatmıyor mu?

Taksim’e ve Çamlıca’ya cami yaptırma ve sürekli olarak bunların propagandasını yaparak ve gündemini koruyarak benim saf yurttaşımı kandırıp Recep Efendi’ye ne kadar imanlı adam dedirtmiyor mu?

İçkiyi yasaklama girişimleri iyi niyetten çok uzak bir şekilde ne kadar da büyük bir Müslüman desinler diye yaklaşan seçimlere oy toplama operasyonları değil mi?

Sürekli olarak başörtüsü ve türbanı gündemde tutarak, sıcaklığını koruyarak seçimlerde yüksek oy alma girişimlerinden başka bir şey değildir ve tam bir Arap zihniyeti kurnazlığıdır.

İnsanları yönelten bilinçaltlarıdır;bu nedenle imam-hatip okulları denince Müslümanların aklına İslamiyet,din ve iman gelmektedir ülkemizde.

BOP Eşbaşkanı ve Haçlı-Hıristiyan Orduları işbirlikçisi Recep Erdoğan kurnaz Emevi sultanları gibi sık sık İmam-Hatiplere ve imam-hatipliğine vurgu yaparak siyasal parsayı toplama yarışındadır.

Recep Erdoğan’ın bu siyasal inanç ticaretine yüzlerce örnek verebilirim.
Şimdi esas meseleye gelelim.

Peki İslami sembolleri kullanıp, saf ve temiz Müslümanların oylarını toplayarak 3 dönemdir iktidarı elinde tutan Recep Efendi gerçekten iyi bir Müslüman mıdır?

Ben bir şey söylemiyorum; siz karar verin.

Milletin ve tüyü bitmemiş yetimin hakkını yemek, yakınlarına yedirmek Müslümanlık mıdır?

Haçlı-Hıristiyan Orduları ile i,işbirliği yapıp Müslümanları topluca katlettirmek Müslümanlık mıdır?
Hıristiyan ABD ile işbirliği yapıp ülkenin subaylarını, yurtseverlerini, aydınlarını, bilim insanlarını zalimce kodese tıktırmak Müslümanlık mıdır?

Şimdi size soruyorum.

Bu ülkede 30 küsür yaşlarında elimizde hiçbir şey yokken çifter yük gemisinin sahipleri ben ve siz mi yoksa Recep’in çocukları mı oldular.

Bu ülkede her biri en az 5 trilyon değerinde yarım dizine villanın sahibi ben ve siz mi yoksa Recepgiller mi sahip oldu?

Bu ülkede yabancı bankalardaki gizli hesaplarda milyar dolarlar değerindeki paranın sahibi ben ve siz mi yoksa Recepgiller mi?

Daha nice gizli hortumlamalar.

Bu ülkede başbakanken İzmir’de NATO Haçlı-Hıristiyan Orduları Başkomutanlığı kurdurup Libya’daki Müslümanları gerek denizden gerekse havadan bombalatıp en az yüz bin Müslüman’ın katledilmesine sebep olan Cehennem’de ebedi yanmak üzere süper katil olan kimdir?

Suriyeli eli kanlı teröristleri ülkemizde yedirip,içirip,besleyip,barındırıp, askeri eğitim yaptırıp ellerine silah vererek kendi ülkelerinde en az 60 bin Müslüman’ın katledilmesine sebep olan süper katil kimdir?

Daha önce Irak’da bir buçuk milyon Müslüman’ı katleden,bunun en az birkaç mislini yaralayan, on binlerce kadının ırzına geçerek bunların bir kısmını Amerikan genelevlerine gitmesine, ülkelerinin baştan aşağı tahrip olmasına ve bölünmesine sebep olan Haçlı-Hıristiyan ABD askerlerine, ülkelerine sağ salim dönmesi için dua eden ben ve siz mi yoksa Recep mi?

Amerikan bombardıman uçaklarının Adana İncirlik hava üssünde kalkarak Iraklı Müslümanları bombalayıp katlettirme iznini veren katil ben ve siz mi yoksa başka bir ebedi cehennemlik mi?

Değerli okur,şimdi size soruyorum ‘’Aldatma ve Kandırma Partisi’’ AKP ve onun başı Recep, tıpkı Emevi sultanları Muaviye ile Yezid gibi, İslamiyet’in bazı basit kandırmaca sembollerini kullanarak Müslümanları kandırıp oylarını toplayarak elinde tuttuğu iktidar gücüyle dünyanın çeşitli bölgelerindeki Müslümanları Haçlı-Hıristiyan Orduları ile bir olup katlettirmiyor mu?
Bunun yukarıda Libya,Suriye, Irak örneklerini çok açık bir şekilde verdim; olay çok açık, herkese hak ettiğini söylüyoruz.

Yurt içindeki toplu Müslüman ölümleri de apayrı katletme olaylarıdır.
Tıpkı Reyhanlı’da olduğu gibi.

Reyhanlı’ya toplu ölüm davetiyesini çeken Recep’in katlettirme politikalarına dayanan dış politikası değil mi?

Yine 11 yıllık iktidarı döneminde Tayyip’in, etniseteye dayalı ayrılıkçı söylemleri 2000 asker ve güvenlik görevlisinin şehit olmasına sebep olmuştur.

Tayyip’in iktidarı döneminde Türkiye ve Ortadoğu bölgesi kan ve katliam bölgesi olmuş, Müslümanlar toplu halde tam bir işbirliği içerisinde katledilmişlerdir Haçlı-Hıristiyan Ordularınca.

Tayyip Erdoğan, İslamiyeti bilhassa Sünni Müslümanlığı Haçlı-Hıristiyan  dünyasının ve ordularının emrine verip Müslümanları perişan eden İslam tarihinin en kahredici kişisidir.
Tüm politikacılarımız, iktidarı yıkmak için politikalarını Tayyip’in bu çok maskeli yüzüne yoğunlaştırmaları gerekir.

Ben yürekten Müslüman’ım diyenlerin bunu anlaması gerekir.


Yazarın Son Yazıları:
Türk ordusunu taammüden mahvetti
Tayyip Erdoğan’a karşı tüm muhalefet partileri ortak demokratik milli mücadele başlatmalıdır
Fetö teröristlerine af isteyen ya gafil ya hain ya da kaset korkusu olan şerefsizlerdir!