Muharrem İnce: Kılıçdaroğlu’na haksızlık yapamam

Muharrem İnce: Kılıçdaroğlu’na haksızlık yapamam
17 Mayıs 2018 17:06

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı ve aynı zamanda partisinin genel başkanlığı için de daha önce adaylığını koyan Muharrem İnce, cumhurbaşkanlığı yarışında kaybederse partisinden bir daha Kemal Kılıçdaroğlu’nun karşısına genel başkan adayı olarak çıkmayacağını söyledi.

 

 

 

Muharrem İnce Fox TV’de gazetecilerin sorularını yanıtladı. İnce, olası bir seçim yenilgisi sonrası ne yapacağını ve Kılıçdaroğlu ile çalışıp çalışmayacağı konusuna netlik kazandırdı. İnce şunları kaydetti;

 

“Sayın Kılıçdaroğlu’na haksızlık yapamam. Ola ki kazanamadım, sayın Genel Başkan ‘Gel bana danışman ol derse danışman olurum, yardımcı ol derse yardımcı olurum. Asla karşısına aday olmam. Hayır karşısına aday olmam çünkü karşısına aday olduğu bir kişiyi cumhurbaşkanı adayı yapmışsa ben vefalı bir insanımdır. Yanlışlarını söylerim ama yani şunlar şunlar yanlış olmuşs diye. Kendisiyle böyle bir yarışa asla girmem. Yarın kendimi değil kendimden daha iyi başka birisini de destekleyebilirim. Kendimden daha iyi bir cumhurbaşkanı adayı buluruz onu desteklerim o başka bir şey ama karşı karşıya gelme kendisi ile.”

 

 

Kaynak: Sözcü