MHP'de istifa

MHP'de istifa
26 Kasım 2012 11:03

ISPARTA’nın Keçiborlu İlçesi Aydoğmuş Belde Belediye Başkanı MHP’li Ramazan Zülüflü, il teşkilatının belediyelere ilgisiz kalmasını öne sürerek partisinden istifa ettiğini açıkladı.

 

 

2009 yerel seçimlerinde MHP’den Aydoğmuş Belediye Başkanı seçilen Ramazan Zülüflü, MHP İl Yönetimi’nin, kendilerine ilgisiz kaldığını ileri sürdü.

MHP İl Başkanı İsa Yalçın’ın görevde olduğu süre içerisinde belediyeyi hiç ziyaret etmediğini ileri süren Başkan Zülüflü, “Belediye başkanlarıyla hiçbir konuda istişare etmeye bile gerek duymadı. Belediyeye bir gün gelip hal hatır dahi sormadı. İl Başkanı İsa Yalçın’ın ilgisizliğine tepki olarak partiden istifa ettim” dedi.

Görevine bağımsız devam edeceğini kaydeden Zülüflü, istifasının MHP İl Başkanlığı tarafından kabul edildiğini söyledi. MHP’de kısa bir süre önce yine bir istifa krizi yaşanmıştı. Atabey İlçe Belediye Başkanı Ali Bal da partisinden istifa etmişti. Bal, partisinden istifa ettiğini açıklamış ve istifa dilekçesini il yönetimine sunmuştu. Bal’ın da istifası MHP İl Başkanlığı tarafından kabul edilmişti.