Mansur Yavaş: Kaza riskinin yüksek olduğu 12 bölgemizde daha asansörlü üst geçit yapımına başladık

Mansur Yavaş: Kaza riskinin yüksek olduğu 12 bölgemizde daha asansörlü üst geçit yapımına başladık
24 Kasım 2022 08:58

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Trafik yoğunluğu ve kaza riskinin yüksek olduğu 12 bölgemizi daha belirleyerek asansörlü üst geçit yapım çalışmalarımıza başladık. Önceliğimiz her zaman olduğu gibi halkımızın güvenliği, halkımızın canı” dedi.

 

 

Mansur Yavaş, Ankara’nın 12 noktasında daha asansörlü üst geçit yapım çalışmalarına başlandığını duyurdu. Yavaş, konuya ilişkin bir videoyu bugün sosyal medya hesabında, “Trafik yoğunluğu ve kaza riskinin yüksek olduğu 12 bölgemizi daha belirleyerek asansörlü üst geçit yapım çalışmalarımıza başladık. Önceliğimiz her zaman olduğu gibi halkımızın güvenliği, halkımızın canı” mesajıyla paylaştı.

Yavaş’ın yayınladığı videoda ABB Kent Estetiği Daire Başkanı Ahmet Turan Söylemez, çalışmalara ilişkin olarak, “Ankara’da trafik yoğunluğu ve kaza risklerinin çok olduğu bölgeleri tespit ederek bu bölgelerde toplam 12 adet buna benzer yaya üst geçici çalışmamızın inşasına başladık. Yayalarımızın güvenli olarak kent merkezinde seyahatlerini sürdürebilecekleri geçitlerimizi kentimize kavuşturmuş olacağız” diye konuştu.