"Küresel Memur" Türkiye'nin Suriye'yle savaşması için yol haritası veriyor

"Küresel Memur" Türkiye'nin Suriye'yle savaşması için yol haritası veriyor
18 Haziran 2012 11:19

Soner Çağaptay, Washington Enstitüsü’nde çalışır.. Küresel efendilerin tetikçilerinden biri. O nedenle yazdıkları önemli! Yazısının başlığı aslında ‘Türkiye’nin Suriye’ye savaş açması için yol haritası!’ olmalıydı!

Küresel memurların işi bu.. Bölgeyi ve psikolojisini iyi bilen devşirilmiş kadrolar, emperyal hedefler için ülkeleri nasıl yönlendirmek gerekir, ‘projeler sunarlar’. Çağaptay’ın projesi yazısında ve en hafif deyimle korkunç!

Satırların arasına gizlenmiş Türkiye Suriye savaşı adımları için önerileri şöyle:

    1) Ramazan ayında Suriye’deki batı beslemesi katiller daha fazla adam öldürmeliler!

    2) El Kaide, Özgür Suriye Ordusu, Libya İslami Cihad gibi terör imalatçılarına PKK da katılmalıdır ve Türkiye’ye Suriye üzerinden saldırılar yapmalıdır!

    3) PKK saldırıları doğrudan Esad’ın üzerine atılmalıdır.. Bu, Türk milletini, Esad’a karşı girilecek bir müdahaleye psikolojik olarak hazırlayacaktır.

    4) Washington ilerde Suriye ile diplomatik temaslarını arttırabilir. Ama Türkiye’nin Suriye ile işi bitmiştir. Bu iki ülke sadece savaşabilir!

    5) Yaz boyunca gerek Suriye’de gerekse Türkiye’de saldırılar yapılmalı, şehitler gelmeli ve Esad suçlanmalı, Amerikan seçimleri sonrası Türkiye, ABD-NATO yardımıyla Suriye’ye dalmalıdır!

    6) Erdoğan bu askeri müdahaleden kaçarsa, bölge lideri, ‘sert adam’ görüntüsü zedelenir, bu da gelecek seçimlerde şansını zorlar! Yani burada Erdoğan’a tehdit de var.. Eğer yol haritasını izlemezse, ‘seni indiririz ha!’ da deniyor.

Soner Çağaptay ve küresel ağababaları, Suriye’nin içine düşürüldüğü durumu Türk milletinin ANLADIĞINI gördüler.. Küresel güç odakları, bağımsız bir ülkeyi, terör marifetiyle krize sokarak işe başladılar ve Suriye’den sonra İran, Türkiye, Rusya ve Çin’e kadar olan Avrasya çoğrafyasını adım adım çökertmek istiyorlar.. Bu savaşa kendileri girmek istemiyor, Türkiye’nin öncülüğünü tetikliyorlar… Savaşa ikna olmayan Türk milletini PKK- Esad tertibi ve artan kan operasyonlarıyla iknaya çalışacaklar! Böylece Türkiye, önce Suriye sonra İran’la savaşacak sonra tüm bölge kan kaybına uğrayacaktır.. Kaos bu küresel sırtlanlar için FIRSATTIR.. İran-Irak savaşını ABD tetiklemiş ve kendisi karlı çıkmıştır.. Bu kan operasyonlarında, ABD- NATO–CIA perde gerisi operasyonları yaparken Suudiler finans sağlayacak, Katar medyayla beyin yıkayacak, İsrail istihbarat ve iletişim işlerinden mesul olacak.. Ürdün ve Türkiye askeri ve kanıyla bu pisliğin en önünde yer alacaktır..

Kenarda duran Amerika örtülü operasyonlar yaparken, Rusya ve İran’ın önüne Türkiye’yi atacaktır. Bu, ABD için ‘win win’ – kazan kazan pozisyonudur. En sonunda Türkiye saldırgan devlet olarak suçlanacak ve öncelikle Tayyip Erdoğan’ın ipi çekilecektir. Eş zamanlı olarak Türkiye’nin çeşitli bölgelere ayrılması da tamamlanmış olacaktır.

Soner Çağaptay yazısı ABD Düşünce kuruluşlarının ‘Türkiyeli ‘ memurları nın PROVOKATİF çalışmaları içinde en acemice kaleme alınmış bir örnek olarak kayda geçecektir.

Bu millet bu pisliği yemeyecektir!


Yazarın Son Yazıları:
Kuklalar ve İrade-i Milliye!
Partiler üstü çözüm
Koro: Tayyip gitsin Gül gelsin