Konya’da Digitürk bayileri sizleri sorunlarınızda yalnız bırakmıyor

Konya’da Digitürk bayileri sizleri sorunlarınızda yalnız bırakmıyor
24 Nisan 2016 15:42

Digitürk Konya bayileri hem merkezde hem de Ilgın, Akşehir, Karatay, Ereğli, Selçuklu, Seydişehir, Meram, Beyşehir, Karapınar, Bozkır gibi ilçelerde de hizmet vermeye başladı. Artık tüm Konya genelinde Digitürk üyeleri anında tüm problemlerini iletebilecekleri noktalara erişmiş görünüyor.

 

 
Türkiye için en iyi TV yayınlarını sağlama amacı ile yola çıkan Digitürk giderek büyüyen ailesi ile dikkat çekiyor. Her geçen gün artan üyelerine daha iyi hizmet vermek amacı ile bayi ve servis ağını da her geçen gün büyütüyor. Türk izleyicisi en iyi film, dizi, belgesel, spor kanallarına Digitürk ile ulaşırken hizmet noktalarında da aradığını bulabiliyor. Ülkemizin en büyük coğrafyaya sahip olan Orta Anadolu kenti Konya’da da hem merkezde hem de ilçelerde yeni Digitürk bayileri hizmet vermeye başlıyor. Digitürk üyeleri de üye olmayı düşünenler de artık kendilerine daha yakın Digitürk bayilerini bularak sorunlarına yada sorularına anında yanıtlar alabiliyor.

 
Digitürk Konya bayileri hem merkezde hem de Ilgın, Akşehir, Karatay, Ereğli, Selçuklu, Seydişehir, Meram, Beyşehir, Karapınar, Bozkır gibi ilçelerde de hizmet vermeye başladı. Artık tüm Konya genelinde Digitürk üyeleri anında tüm problemlerini iletebilecekleri noktalara erişmiş görünüyor. TV yayınlarında daha keyifli bir ortama geçmeyi düşünenler artık Konya genelinde aradıkları sorulara daha net yanıtları bu bayiler ile alabilir. Digitürk TV kanallarının neler olduğunu, üyeliğiniz ile hangi kanalları izleyebileceğinizi, hangi paketi seçebileceğinizi, avantajlı kampanyaları, seçtiğiniz paket ile elde edeceğiniz hediye paketleri Konya Digitürk bayilerinden öğrenebilirsiniz. Zaten bir Digitürk üyeliğiniz var ve ona ek paket almak istiyorsanız yine bayiler aracılığı ile destek isteyebilirsiniz. Digitürk izleyicileri için yaşayabilecekleri sorunlarda da bayilerin desteği ile çözümler buluyor. Konya geneline yayılan bayiler ile sinyal sorunu yaşadığınızda, kanalları izleyemediğinizde, fatura sorunlarında destek alabilecekleri noktalar yine bayiler oluyor. Digitürk ile Konya taraftarı da mutlu oluyor. Çünkü Konyaspor’un başarılı geçen sezonunun tüm maçlarını her hafta Digitürk Lig TV ekranında canlı maç yayınları ile takip edebiliyor. Taraftarlar, stadyuma gidemediği haftalarda yada deplasman maçına gidemediği zamanlarda Lig TV ekranında takımlarına olan desteklerini gösteriyor. Normal uydu yayınları ile TV ekranınıza gelen kanallarda tekrar yayınları ve bol reklam süreleri sizi de sıkıntıya sürüklüyorsa Digitürk size uygun fiyatlı paket seçeneklerini ilgi alanınıza göre sunabiliyor. Film tercihini TV ekranında isteyenler Digitürk Film Paketini, dizi tercihi olanlar Digitürk Dizi Paketini seçebiliyor. Üstelik izleyeceğiniz filmler sinemanın başyapıtları ve ödüllü filmleri olurken, izleyeceğiniz diziler dünya ile aynı anda takip edebileceğiniz Amerika’da izlenme rekorları kıran seri diziler oluyor. Digitürk TV izlemek için daha keyifli kanallar olduğunu belgesel, çocuk, eğlence, spor kanallarında da gösteriyor ve uygun paket seçeneklerini sizlere hazırlıyor.

 
Digitürk Konya’da olduğu gibi üyelerine yada üye yapmayı düşündüklerine daha yakın olmayı genişlettiği bayi ağı ile gösteriyor. Artık hem Digitürk paketleri konusunda daha detaylı bilgileri bayiler aracılığı ile alırken, karşılaştıkları sorunlar için de güler yüzlü bayi çalışanlarından destek isteyebilmektedir. Digitürk sizleri sadece üye yaparak kenara çekilmediğini, verdiği bayi desteği ile gösteriyor.