Kılıçdaroğlu’nun özel kalem müdürü Şükran Kütükçü’ye yeni görev: Özgür Özel’in ve CHP Grubunun protokol müdürü olacak

Kılıçdaroğlu’nun özel kalem müdürü Şükran Kütükçü’ye yeni görev: Özgür Özel’in ve CHP Grubunun protokol müdürü olacak
15 Kasım 2023 07:05

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in devam kararı aldığı, Kemal Kılıçdaroğlu’nun 37 yıllık çalışma arkadaşı olan Özel Kalem Müdürü Şükran Kütükçü’nün yeni görevi belli oldu. Kütükçü, Özel’in ve CHP Grubunun protokol müdürü olarak görev yapacak. Özel’le uzun süredir çalışan Mine Aytop da Özel Kalem Müdürlüğü görevini yürütecek.

 

 

CHP’de 13 yıllık Kemal Kılıçdaroğlu yönetiminin sona ermesinin ardından TBMM CHP Grubunda da yeni görevlendirmeler yapıldı. T24’ten Eray Görgülü’nün haberine göre CHP Kurultayında Genel Başkanlığa seçilen Özgür Özel, Kılıçdaroğlu’nun 37 yıllık çalışma arkadaşı olan Özel Kalem Müdürü Şükran Kütükçü ile devam kararı almıştı.

 

 

Grubun ve Özgür Özel’in protokol müdürü olacak
Bu kararın ardından Kütükçü’ye protokol müdürlüğü görevi verildi. Kütükçü Meclis’te hem TBMM CHP Grubunun hem de CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in protokol müdürü olarak görev yapacak. Özel’le uzun süredir çalışan Meclis personeli Mine Aytop da Özel Kalem Müdürü olarak devam edecek. Bu arada Özgür Özel dün, Kemal Kılıçdaroğlu’nun kullandığı odaya taşınırken, Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır da Özgür Özel’in odasına taşınıyor. Şükran Kütükçü de bu taşınma işleminin ardından Ali Mahir Başarır’ın odasında görevine devam edecek.

 

 

Kılıçdaroğlu ile Maliye’de başlamıştı
Şükran Kütükçü, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Maliye Bakanlığı’ndaki göreviyle başlayan süreçte sırasıyla Bağkur Genel Müdürü Özel Kalem Müdürü, SSK Genel Müdürü Özel Kalem Müdürü sonrasında CHP liderinin İstanbul Milletvekilliği sırasında danışmanı, CHP Grup Başkanvekilliği sırasında danışmanı, son olarak da 2010 yılından bu yana CHP Genel Başkan Özel Kalem Müdürlüğü ve Genel Başkan Danışmanı olarak görev yapıyordu.