Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a ‘hodri meydan’ yanıtı

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a ‘hodri meydan’ yanıtı
19 Ekim 2022 17:44

Grup toplantısında kendisine seslenen ve “Hodri meydan, gücün yetiyorsa, yüreğin varsa seçimlerde çık karşımıza” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yanıt veren CHP lideri, “Korkmuyorsan, bir “prompter balonu” olduğunun ortaya çıkmasından çekinmiyorsan, istediğin TV kanalında, önünde prompter, arkanda danışmanların, karşında sadece ben. Gel vizyon konuşalım” dedi.

 

 

Bugünkü grup toplantısında CHP lideri Kılıçdaroğlu’na adaylığını açıklaması için çağrı yapan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Hodri meydan, gücün yetiyorsa, yüreğin varsa seçimlerde çık karşımıza” ifadelerini kullandı.

Erdoğan’ın bu çağrısına CHP Genel Başkanı Twitter hesabından başka bir meydan okumayla cevap verdi. Erdoğan’ı televizyon programına çıkmaya davet eden Kılıçdaroğlu, paylaşımında şunları kaydetti:

 

 

“HODRİ MEYDAN KİİİM SEN KİM…”

 

* Erdoğan bugün yine bazı laflar etmişsin. Vizyonlarımızı karşılaştıralım demişsin… Korkmuyorsan, bir “prompter balonu” olduğunun ortaya çıkmasından çekinmiyorsan, istediğin TV kanalında, önünde prompter, arkanda danışmanların, karşında sadece ben. Gel vizyon konuşalım.

* Halkımız da Bay Kemal’in vizyonu ile Erdoğan ve danışmanlarının vizyonunu görsün. Yakın bir gelecekten bahsetmiyorum, gel bu akşam yapalım. Korkaklıktan bahsetmişsin, net söylüyorum, korkak sensin ve bu akşam gelemeyeceksin. Hodri meydan kiiim, sen kim…