İSKİ İklim Değişikliği ve Su Yönetimi Sempozyumu Düzenliyor. 8-9 Ocak 2019

İSKİ İklim Değişikliği ve Su Yönetimi Sempozyumu Düzenliyor. 8-9 Ocak 2019
4 Ocak 2020 12:08

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin toplumun güvenliği ve temel ihtiyaçları üzerine düzenlediği Çalıştay ve Sempozyumlar sürüyor. İBB İSKİ Genel Müdürlüğü 8-9 Ocak 2019 tarihlerinde İklim Değişikliği ve Su Yönetimi Sempozyumu düzenliyor.

 

 

Sempozyumda su ve havza yönetiminden içme suyu kaynaklarına,arıtma sistemlerinden iklim dostu uygulamalara, su politikalarından yenilikçi su yönetim modellerine kadar birçok konu akademisyenler ve uzmanlar tarafından ele alınacak.

İstanbul Baltalimanında Portaxe etkinlik ve toplantı merkezinde düzenlenecek olan sempozyumun açılışında İ.B.B. Başkanı Ekrem İmamoğlu da bir konuşma yapacak.

İki gün sürecek olan toplantının sonunda “Su Dostu Kent Olarak İstanbul’da Su Yönetimi Nasıl Olmalı ?“konulu bir panel düzenlenecek.Bu panelde Prof. Dr. Derin Orhon, Prof.Dr Erdoğan Yüzer, Prof. Dr. Hasan Zuhuri Sarıkaya, Su Politikaları Uzmanı Dursun Yıldız ve İSKİ Genel Müdürü Raif Mermutlu panelist olarak yer alacak.

Su Politikaları Derneği Başkanı Dursun Yıldız Sempozyumun ilk gününde “Küresel Isınma ve İklim Değişikliğinde Su Politikaları “ konulu bir sunum yapacak

İstanbul’un su geleceğinin ele alınacağı sempozyuma tüm istanbullular davetli.

Sempozyum programı için lütfen tıklayınız:

İklim Değişikliği ve Su Yönetimi Sempozyumu Programı

 

c4b0skc4b0-sempozyum-