İktidar ve Sahte Muhalefete Karşı Vatanseverlere Çağrı!

İktidar ve Sahte Muhalefete Karşı Vatanseverlere Çağrı!
22 Mart 2013 01:20

Katiller bugün meydanlarda gövde gösterisi yaptı!

 


 


 


Banu AVAR H&H YORUM


 


 


PKK devletin polisinin korumasındaydı. Meclis onlara kucak açmıştı. Meydanlara inen milli unsurlar polis tarafından gözaltına alındı! Tek tük oldukları için ne sesleri duyuldu ne de destek gördüler. Akşam haberlerinde yalan makinaları ‘barış önünde duran’ birkaç ‘faşist ırkçının’ icabına bakıldığını bildirecekler!


 



Milletin katili tüm ekranlarda ‘yükselen değer’, Öcalan, ve BDP arkasında yedi düvel, görevlerini uygun koşullarda ifa ediyorlar, olan bitene tepki duyanlar sadece fısıldaşıyor, çoğu sus pus, ya da sahte bir muhalefet içinde mapus!


 




BDPKK içten dıştan gelen tüm finans desteği ve Meclis destekli yaygın örgütüyle meydanları inletirken, az sayıda vatansever tepki gösteriyor . Milli bayramlarda yeri göğü inleten gençlik örgütleri, partililer, sendikalar sessizliği tercih ediyor, kendi cemaatlerini salonlara toplayıp milletvekilliği hayalleri görenler de var.


 




Sahte muhalefet uzun zaman önce şekillendirildi. Büyük bir çoğunluk böylelikle, ağzı mühürlü çuvalların içine atılıverdi!.. O çuvallar ABD’nin döşediği raylardaki katarlara uzun yıllar önce yerleştirildi!


 




Birileri Meclis hayalleri görüyor, halkın genç ve aktif unsurlarına bol keseden ümit dağıtılıyor, torbalara sokuluyor! MHP dilsiz. CHP her geçen gün biraz daha PKK’lı.


 


 



Bu sürecin sonunda ‘yepyeni bir MHP’ ve ‘yepyeni bir CHP’ ABD ve iç bağlantıları eliyle kurdurulacak gibi. AKP’nin kullanım süresi doldu. ‘Çözülme süreci’ yeni sağ ve sol partiler gerektiriyor. ‘Süreç’ içinde BDPKK yola devam ederken, yeni oluşumlar, halkın patlama noktasına gelmiş basıncını alacak, umut dağıtacak. Önümüzdeki seçim yıllarında Türk milletinin ‘yeni torbalar’da sessizce debelenmesi sağlanacak! Planları bu!


 


 


 



 


 


 



Birkaç ay içinde TBMM ‘değişime uğrayacak!’ diyor Selahattin Demirtaş. AKP yetkilileri de bu devletin kurulduğu 23 Nisan gününü ‘değişimin açıklanacağı’ gün olacağının işaretini veriyor!


 




BM Cenevre Sözleşmesi, İkiz Yasalar ve “R to P” (Koruma sorumluluğu) yasalarıyla PKK devletleşmeye taşınacak, Türk milleti ise ya sahte muhalefet torbasını yırtarak ayağa kalkacak ya da ölüme yatacaktır!


 




Bu durumda bu milletin CELADET (yiğitlik) gösteren unsurları, PARTİLER ÜSTÜ örgütlenmeyi mümkün kılacak ön adımlar için Türkçü, dindar ve milli soldan kanaat önderleri biraraya gelmelidir. Şimdi değilse yarın, bu, daha ağır koşullar altında mutlaka gerçekleşecektir..


 




Bu konuda görüş bildirmek isteyenler şimdi konuşmalı ve sadece bu konuyu konuşmalıdırlar.


Yazarın Son Yazıları:
Kuklalar ve İrade-i Milliye!
Partiler üstü çözüm
Koro: Tayyip gitsin Gül gelsin