Hazır Asfalt Hangi Gruptadır?

Hazır Asfalt Hangi Gruptadır?
1 Ekim 2022 14:31

Hazır asfalt soğuk asfalt grubunda nitelendirilen torba asfalt olarak da bilinen bir asfalt çeşididir. Hazır yama ısıtma olmadan doğrudan bölgeye uygulanabilen ilk olarak yol onarımlarını hızlı bir şekilde yapmanın kolaylığını sunan bir tür olarak bilinir. Hazır asfalt kullanımı gereken durumlarda ağır sıkıştırma makinelerine ihtiyaç kalmaz.

 

Kürekle çekilerek bir çukura dökülebildiği gibi el aleti ile de kesilip sıkıştırılma işlemi gerçekleştirilebilir. Her mevsimde kolaylıkla kullanılabilen hazır asfalt ön hazırlık çalışması çok az veya hiç yapılmadan doğrudan uygulanan bir sisteme özgü üretilmiştir. Asfalt Firmaları Ankara sitesini ziyaret ederek detaylı bilgileri doğrudan öğrenebilirsiniz.

Hazır Asfalt Fiyatları

Hazır asfalt fiyatları belli kriterlere göre belirlenmektedir. Özellikle hazır asfaltta ilk kriter asfalt firmasının kendi fiyat politikası olmakla beraber ilk şeklini almaktadır. Belirlenen fiyat politikasının ardından hazır asfaltın miktarı hazır asfaltın kalitesi ve kullanılacağı alanın özelliklerine göre hazır asfalt fiyatları belirlenmektedir. Hazır asfalt fiyatlarında en önemli kriterler asfaltın miktarı ve zemine bağlı olarak değişiklik göstermektedir.

Hazır Asfalt Kullanımın Alanları

Hazır asfalt normal asfaltın kullanılmış olduğu her türlü alanda kullanılabilmektedir. Şehir içi ve şehirlerarası tüm cadde ve sokaklarda oluşabilen çukurların tamirinde en çok başvurulan asfalt hazır asfalt modelidir. Asfalt Firmaları Ankara sitesini ziyaret ederek hazır asfalt temin edebilir verilen profesyonel hizmetlerden faydalanabilirsiniz.

Kaynak: https://asfaltfirmalariankara.com/hazir-asfalt-nedir/