Feyzioğlu’ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hodri meydan!

Feyzioğlu’ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hodri meydan!
15 Mart 2017 08:30

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, kendisi hakkında “Kampanya yapıyor. Barolar Birliği Başkanı şu anda Türkiye’den başladı, Avrupa’yı dolaşıyor. Sen bir daha benim kapımı çalamazsın. Yarın bunun faturası çıkar” ifadesini kullanan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a cevap verdi.

 

 

“Sizin için üzgünüz Cumhurbaşkanı”

 

 

“Sayın Cumhurbaşkanı yine 2010’daki gibi aldatılmasın diye boşuna uğraşmıyoruz. Birileri yurt dışında çalışma yaptığımı söylemiş ve inandırmış” diyen Feyzioğlu, “Hayır diyecek olanları terörist olmakla suçladığınız için sizin için üzgünüz Sayın Cumhurbaşkanı. 16 Nisan yaklaştıkça, malesef bu saldırıların dozu artmış, akıl ve mantık ölçüsü iyice şaşmıştır. Bizi sanırım sizden ikbal bekleyen bazılarıyla karıştırdınız. Devlet kapısı benim gibi düşünmeyene kapanmıştır cümleniz, anayasa değişikliğiyle nasıl bir devlet yapısı hayal ettiğinizin göstergesidir” diye konuştu.

 

 

 

Feyzioğlu’nun “Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tarafımı hedef alan ‘gerçek dışı’ sözlerine ilişkin düzenlediğimiz basın toplantısı’ sözleriyle sunduğu canlı yayını şöyle: