Fethullah Gülen'i Yıldırım çarptı!

Fethullah Gülen'i Yıldırım çarptı!
5 Temmuz 2012 09:50

Şike davasında tahliye olan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Fethullah Gülene büyiik bir öfke duyduğunu belirterek, “Tek başıma kalsam da mücadele edeceğim. Bu yargılamalar artık Türkiye’nin meselesidir” dedi GULEN’E ÇOK ÖFKELİ 3 AYRI BASIN TOPLANTISI MÜCADELEMİZ ŞİMDİ BAŞLIYOR’

Hürriyet Gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök. Aziz Yıldırım ile görüşmesini dün gazetedeki kösesine taşırken, Yıldırım ın Gülen’e çok öfkeli olduğunu aktardı. Özkok, Yıldırım ın “onlar”a cemaat denmesine içerlediğini, o nedenle doğrudan Gülen in adını vererek tanımladığını yazdı. Aziz Yıldırım önümüzdeki günlerde üç ayrı basın açıklaması yapacağını da açıkladı. Toplantı içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen Yıldırım, “Birinci toplantı, polis, savcılar, hakimler ve cezaevi şartlarıyla ilgili olacak” dedi.

Özkök, Yıldırım ın özellikle polisin uygulamalarına karsı çok tepkili olduğunu yazdı. Tahliyesinin ardından Yıldırım ın, adliyenin 7. katında, tutuklu komutanlarla karşılaştığı öğrenildi. Koramiraller Kadir Sağdıç ve Deniz Cora’nın aralarında bulunduğu komutanlar FB Marşı’nı söylerken. Yıldırım da Mücadelemiz şimdi başlıyor” diye yanıt verdi.