Erdoğan FETÖ’nün siyasi ayağını cesaretle temizlemezse onlar kendisinin sonunu hazırlayacaklar

Erdoğan FETÖ’nün siyasi ayağını cesaretle temizlemezse onlar kendisinin sonunu hazırlayacaklar
2 Haziran 2019 16:50

Öncelikle şunu belirtelim ki Fetöcüler 20. Ve 21.yüzyılın en tehlikeli YecücMecücleri’dir.

 

 

 

Dr. İbrahim ÖZDOĞAN H&H YORUM

 
Dinsel bir tanımlamayı bilerek seçtim, zira işin tehlike boyutunu ancak bu şekilde anlatabilirim bu kültürle yetişip büyüyenlere.
Kur’an’da çok tehlikeli acaip bir kavim olarak anlatılır YecücMecüc ve Peygamber hadislerinde ise bunların detaylarından bahsedilir, ödinselyle ki, her dağın arkasından, her taşın altından ummadığın zamanda karşına çıkarlar toplumu bugünkü ifade ile kaosa, kargaşalığa sürüklerler.
Bunlar tabii ki dinsel metinlerde geçen ibarelerdir, inanıp inanmamama üstünde durmadan sadece metafor yapmak için kullandım.Hatta çok ilginç bir benzetme ile YecücMecüc denilen kavmin üzerine bir dağ kapatılmış, şimdi onlar dağı yok ederek yeryüzüne dağılmanın telaşı içinde bulunuyorlarmış ki orayı aşacaklarmış ve yeryüzünü fesata vereceklermiş.
İşte Fetöcüler aynen böyle durumdalar 15 Temmuz 2016’dan itibaren.
Ama unutmayalım ki Fetöcüler kaçıp gittikleri ülkelerde çağın koşullarına uygun olarak da sürekli taktik ve stratejik çalışma yapıyorlar.
Şunu unutmayalım ki Fetö terör örgütü taktik ve stratejik çalışmada tüm dünya ülkeleri arasında birinci durumdadır ve bürünmeyecekleri karakter ve kılık yoktur.
Puştlar o kadar bitirimdir ki, bugün Türk ordusunu ve Türkiye Cumhuriyeti’ni yıkma noktasına getiren bunlardır, Fetö’nün tüm bu piçleridir.
Din perdesi ve ahlak abideliği kamuflajı ile her türlü yalanı söylerler, sahtekarlığı yaparlar, insanlara işlerine geldiği gibi iftira atarlar bu homoseksüel karakterli yaratıklar.
Bu Fetöcü ibneler Türk ordusunu yok etmek için yer altına daha yeni gömdükleri silahları askerler darbe yapacak diye kendi yargıçlarına generalleri tutuklattılar, hatta 26. Genel Kurmay Başkanı İlker Başbuğ’u bile tutuklatıp uzun yıllar hapishanelerde yatırdılar.
Fetöcü polis ve polis şefleri de hakeza sorguladıkları vatanseverlerin telefonlarına sahte suç kanıtları yerleştirerek onları yine uzun yıllar kodese tıktılar, hatta bazıları tahliye olmadan içerde vefat etti.
Bu YecücMecücFetöcülerdevletin tüm birimlerine, ta kılcal damarlarına sirayet etmiş olarak uzun yıllar KPSS sorularını kendi müritlerine dağıtarak işe onları yerleştirdiler, yine ÖYSM’yi ele geçirerek sınav sorularını kendi müritlerine dağıtarak tembel geri zekalı öğrencilerle üniversiteleri doldurup, sonra da emirlerinde on binlerce robot yetiştirdiler.
Yine FetöcüYecücMecüc’ler harp okullarını ce astsubay okullarını çaldıkları sorularla kendi öğrencilerini yerleştirip, koskoca general ve subayları Fetullah denilen medrese alçağı bir cahile robotluk yapacak kul köle yaptılar ve beyinsiz güruh 15 Temmuz 2016 kanlı senaryosunu hazırladı.
Türkiye, Atatürk’ün tehlikesine işaret ettiği şeyhle, meczuplar ülkesi oldu.
Yukarıdaki bilgileri Fetullah denilen baş teröristin devletin tüm birimlerine nasıl sızdığını ve aynı yöntemlerle yeniden ivme kazanacaklarından derin kuşku duymaktayım.
Çünkü ABD ve Avrupa ülkelerinde yurda dönüp eski güçlü günlerine kavuşmak için harıl harıl çalışmaktadırlar bir.
FetöcüYecücMecüc teröristler devletin tüm birimlerine, sivil ve askeri bürokrasiye yerleştirdikleri kiralık beyinli müritleri daha çoğu bile temizlenmedi ve onlarda kripto vaziyette işlerini yürütüyorlar iki.
Ve,Fetöcü teröristlerin siyasi ayakları temizlenmediği gibi, parlamenterlik yapmış birisi Ak Parti kurucu il başkanı olarak bunların önemli bir kısmının da bizzat Tayyip Erdoğan tarafından üst kademelere taşındığını çok iyi biliyorum.
Bugün Ak Parti genel merkezinde ve TBMM’nin tepe noktalarına gelen kripto Fetöcüleri arşivdeki videolardan izlediğimiz gibi çeşitli toplantılarda Fetullah denilen çağın süper teröristine ve onun cemaatine yürekten nasıl methiyeler dizdiklerine tanık oluyoruz.
Şimdi ben de buradan Erdoğan’ı dostça uyarıyorum.
Eğer Fetö’nün siyasi ayağını siyasetten uzaklaştırıp cezalandırmazsa yakın zamanda bu kriptolar kendisini siyasetten daha acı şekilde uzaklaştıracaktır.
Ak Parti kurucu il başkanı olarak çok iyi biliyorum ki, partiyi teşkilatlandırdığım ve seçimlere gittiğimiz hiçbir aşamada Fetöcüler bırakın yardım etmeyi, bırakın hayırlı olsun demeyi, uzaktan korkularından dolayı selam bile vermediler.
FetöcüYecücMecüc’ler böyledir, onlar ancak güçlünün ve yararlanacakları zümrenin yanında olurlar ve ilk fırsatta da arkadan hançerlerler.
17/25 Aralık’ı ve 15 Temmuz’u tam da bu hançerleyici meşreplerine uygun olarak yaptılar.
Yine yapmaya hazırlanıyorlar bu defa daha sinsice.
Çünkü Erdoğan’ın hemen yanıbaşındalar kripto Fetöcüler.
İçimde gezdirdiğim bir duyguyu da paylaşmak istiyorum.
Tayyip Erdoğan sanki son bir yıldır hasımlarını harcamada çok çekingen davranıyor.
Çünkü benim tanıdığım Erdoğan’da böyle bir karakter olmadığını biliyorum.
Bu nedenle Erdoğan ya cesaret gösterip Fetö’nün siyasi ayağını hem çevresinden temizlemeli, hem de yargılatmalıdır; çünkü Ahmet Davutoğlu onları beklemektedir.
Şunu belirteyim ki, etrafında bulunan Fetöcükripto siyasiler meşrepleri gereği Tayyip Erdoğan önünde kırk takla atarak kendilerini ona kabul ettirme gayreti içindedirler.
Bu arada Erdoğan Ak Parti’nin fabrika ayarlarına fönme hususundaki eski kurucu arkadaşlarının birkaçını alarak işe başlaması iyi bir gelişme ama total olarak bunun devamı gelmezse sadece değirmende su öğütülmüş olur.
Ayrıca fabrika ayarlarına dönerken sadece kurucular, ilk gözağrıları alınmakla kalmamalı, bünyeye girmiş ayrık otları da temizlenmelidir.
Başta kripptoFetöcüYecücMecüc’ler olmak üzere.
Tayyip Erdoğan her zaman şunu anımsamalı ki, devlet yönetiminde ‘’Ya devlet başa, ya kuzgun leşe!’’ felsefesi devlet yönetiminde bir Türk geleneği ve Türk atasözüdür.
Herkese iyi bayramlar diliyorum…

 

 

Dr. İbrahim ÖZDOĞAN Twitter

 

 

 


Yazarın Son Yazıları:
Türk ordusunu taammüden mahvetti
Tayyip Erdoğan’a karşı tüm muhalefet partileri ortak demokratik milli mücadele başlatmalıdır
Fetö teröristlerine af isteyen ya gafil ya hain ya da kaset korkusu olan şerefsizlerdir!