En güzel anların koruyucusu: Çerçeveler

En güzel anların koruyucusu: Çerçeveler
16 Şubat 2018 00:10

Mutlu ailelerin vazgeçilmez, ölümsüz eserleri aile fotoğraflarıdır.

 

 

Mutlu anları ölümsüzleştiren, her bakıldığında gurur duyulan başarıların fotoğrafları veya içimizi açan ortama ferahlık katan manzara fotoğrafları her zaman evimizin veya işyerimizin başköşesine koyarız. Bazen bu resimler ile hırslanır bazen de geçmişe dalar o anı tekrar yaşarız. Bu resim ve fotoğrafları öylece asamayacak veya bir yere koyamayacağımız için ihtiyacımız olan şey çerçevelerdir. Çerçeve modelleri arasından seçeceğiniz bir çerçeve modeli o ana verdiğiniz değeri göstereceğinden büyük itina ile seçilmelidir. Bu nedenle de çerçeve seçilirken geniş ürün yelpazesine sahip kaliteli setabianca markalı çerçeve modelleri arasından seçilmelidir. Diğer dekorasyon ürünlerinde olduğu gibi modern, şık, kaliteli ve aynı zamanda da uygun fiyatlı çerçeve modelleri de bu markada yer almaktadır.

 

Bir mekâna dekorasyon uygularken en önemli unsur duvarların dekore edilmesidir. Boş duran dekore edilmemiş duvarlar, ağaçsız bir dünya gibidir. Tablolar, fotoğraflar ve dekoratif duvar saatleri, duvar dekorasyonunda kullanılansayısız dekoratif üründen sadece birkaç tanesidir.  Duvarların dekore edilmesindeki en büyük aktörün ise dekoratif duvar saatleri olduğunu düşünüyoruz. Şık bir duvar saatini bomboş duran bir duvara astığınızda sadece bir saatin, koskoca bir odayı nasıl değiştirdiğine çok şaşıracaksınız. En az şık bir tablo kadar ortamı değiştiren duvar saatleri ile zamanın akışını kontrol edin. Dekoratif duvar saatleri size küçük, önemsiz gibi gelebilir fakat unutulmamalıdır ki küçük dokunuşlar büyük resmi tamamlar.  Büyük resmi tamamlamak için elinizi çabuk tutmalısınız ve sizde hemen iç dünyanıza uygun bir duvar saatine duvarınızda yer açmalısınız.

 

Peki, dekorasyon sadece duvarla, koltukla veya mutfakla mı olur? Tabi ki de hayır! Yemek yediğimiz tabaklar, tatlı kaşıklarımız veya dondurma kâsesi bile bir dekoratif objedir. Yemek sonrası bir dondurma tarif edilemez eşsiz bir zevktir. Bu lezzeti katlayan ise, dondurmayı yediğimiz dondurma kâsesi sayesindedir. Şimdi kendinizi çıtır çıtır yanan bir şömine önünde dondurma yediğinizi düşünün. Peki, bu eşsiz ortam ve anda bu dondurmayı külahta yediğinizi düşünmediniz değil mi? Tabi ki de böyle düşünmeyin. En şık, en güzel dekoratif dondurma kâsesi içerisinde, en lezzetli dondurmayı yediğinizi düşünün. Bütün dekorasyon ve dekorasyonu ortaya çıkaran dekoratif objeler gibi bu kâselerde sizleri mutlu edecektir.

 

Her zaman söylediğimiz gibi; küçük dokunuşlar, büyük resmi tamamlar. Sizde küçük dokunuşlarla, büyük resimleri tamamlamak istiyorsanız hemen setabianca markalarından size en uygun olanları seçin.