En Çok Satan O Yüzükler: BAGETLER!

En Çok Satan O Yüzükler: BAGETLER!
30 Mayıs 2022 14:35

Kişiler sevdiklerini mutlu etmek için en özel hediye alternatiflerini araştırır. Özellikle yeni çıkan takı modelleri ile mutlu olan, kendini özel hisseden kadınlar için birbirinden farklı tasarımda yüzükler vardır. En güvenilir ve kaliteli yüzüklerde pırlanta düşme, renklerde atma, solma yaşanmaz. Bunun için kaliteli yerlerden baget yüzükler, tektaş alınmalıdır. Böylece hediye alınan kişiler kendi zevklerine uyan modelleri uzun süre sorun yaşamadan kullanabilir.

 

Tektaş yüzük modelleri ile yarışan takı olarak baget yüzükler trend olmuş durumdadır. Son zamanlarda evlilik tekliflerinde baget yüzük modelleri hediye edilir. Pırlantanın en gösterişli, en farklı tasarım modelleri olan baget yüzüklerde de karat oranı oldukça önem taşır. Özellikle baget yüzük modelleri ile farklı hissetmek mümkündür. Baget yüzüklerde karat oranı 0.15 ile başlar. Baget yüzüklerde kullanılan pırlanta türlerinde de şeffaflık, kesim ve büyüklük önemlidir. Bu kritlerler ile yüzük modelleri oluşturulur ve fiyatlara yansır. Aynı zamanda uygun fiyatlı, modern ya da vintage tasarımlı baget yüzükler ile kişiler kendini özel hissedebilir.

En Çok Tercih Edilen Baget Yüzük Modelleri

Evlilik tekliflerinde bireyin beğenisini yansıtan yüzük modelleri seçmek çok önemlidir. Özellikle hayatı birleştirme kararı alan kişilerin birliktelik kararını gösteren takı yüzüklerdir. Bu nedenle sevdiği kadının beğenisini kazanan modellerde tektaş yüzük modelleri seçmek gerekir. Farklı boyutlarda ve kesimlerde olan baget yüzükler farklı boyutlarda pırlanta içerir. Bu nedenle baget yüzük modelleri de pırlanta yüzük seçenekleri içerisinde yer alır. Baget yüzük fiyatları pırlanta karatı, boyutu, kesimi, işçiliğine göre değişir. Bütçe ayırarak daha orijinal tasarımda baget yüzük modelleri hediye olarak seçilebilir.

Evlilik teklifleri, yıldönümlerinde en sık alınan hediyeler arasında baget yüzükler vardır. Özellikle farklı kesimlerde pırlantaların birleşimi olan baget yüzükleri daha çok tercih edilir. Şık, modern tasarımda olan pırlanta yüzük arasında tektaş ya da baget yüzükler yer alır. Bu yüzüklerin büyüklüğü, şekli, kaç karat olduğu önem taşır. Aynı zamanda bu bilgiler yüzüklerin şeklini belirleyerek kişilerin beğenisine bırakılır. Özgün tasarımda takı severler için baget yüzük modelleri önerilir.