‘Ellerinden gelse parası olana ülkeyi komple devredecekler’

‘Ellerinden gelse parası olana ülkeyi komple devredecekler’
5 Eylül 2022 09:30

Sözcü gazetesi yazarı Murat Muratoğlu, Cumhurbaşkanı Başdanışması Yiğit Bulut’un ev sahiplerine Avrupa’dan gelecek yabancıları beklemelerini tavsiye eden Tweetine ilişkin olarak ” Sonra da ev fiyatlarını, kiraları kim tırmandırıyor? İnternetten araştırmalar, ceza yazmalar” dedi.

 

 

Muratoğlu “Yakalarsanız acımadan kitleyin yüksek fiyatları… Yani salak gibi gidip de Türk vatandaşlarına ucuza kiraya vermeyin. İlla gelecekler, onları bekleyin. Üzmeyin tatlı canınızı, teker teker sayın paranızı…

 
Ellerinden gelse ülkeyi parası olana komple devredecekler. Türk milletini uzak diyarlara sürecekler. Fakirleştirilen Türk halkı, Euro kazanan Avrupalı ile nasıl rekabet etsin? Edemeyen nereye gitsin?” diye yazdı.

 

 

Yazının tamamı için tıklayın

 

Yiğit Bulut ne demişti?
Bulut, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Gazı kesilen AB vatandaşlarından en az 1 milyonu bu kışı Türkiye’de geçirmek için harekete geçti. İstanbul, İzmir, Antalya ve birçok ilde oteller kışı dolu geçireceği gibi ev alım ve kiralama için harekete geçtiler! Malınızı ucuza kaptırmayın. Muhtaçlar!”