Dünya rekortmeni milli sporcu’dan Kılıçdaroğlu’na LÜTFEN istifa edin mektubu!

Dünya rekortmeni milli sporcu’dan Kılıçdaroğlu’na LÜTFEN istifa edin mektubu!
14 Aralık 2016 10:59

Sn.Kemal Kılıçdaroğlu’na açık mektubumdur!

 

 

 

 

 

 

Kemal Bey,

Sizin de yakınen takip ettiğiniz üzere Yeni! Anayasa’nın referanduma götürülmesiyle ilgili süreç resmen başladı.

Öyle görünüyor ki bahar aylarında bizi yine sonucu belli bir referandum bekliyor. Sözü hiç uzatmayacağım. Özellikle “sonucu belli” diyorum çünkü bunun böyle olduğunu siz de çok iyi biliyorsunuz.

Nitekim girdiğiniz hiç bir seçimi kazanamadığınız gibi bu seçimden yana da pek umutlu olmadığınızı anlamak için müneccim olmamıza gerek yok.

Ne yazık ki, kitlelerin nabzını tutamıyor, seçmende heyecan yaratamıyor ve yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen topluma bir alternatif olduğunuz mesajını iletemiyorsunuz.
İnsanlar Ak Parti’ye (veya Erdoğan’a) oy vermek istemese bile sizi ve sayın Bahçeli’yi o koltuklarda görünce derin bir umutsuzluğa kapılıyor ve bir süre sonra Ak Parti’nin propagandalarına itiraz etmemeye başlıyor. Hatta gidip bir de onlara oy veriyor.
Ekonomi çökmüş, eğitim ve adalet arkasından rahmet okutuyor, işsizlik almış başını gitmiş.
Millet aç, millet huzursuz, millet umutsuz.

Ölen öldüğüyle, tecavüze uğrayan uğramışlığıyla, engel olarak görülenler hapishanelerde mağdur olmuşluğuyla kalıyor.

Bunların hepsine ilaveten üstelik bir de Cumhuriyetimiz elden gidiyor. Peki tüm bu olanlar karşısında siz ne yapıyorsunuz? Varsa yoksa salı günleri grup toplantılarında konuşuyorsunuz ama o salondaki insanlar bile hitabetinizden yana hayal kırıklığı yaşıyor. Bunu biz burada ekranlarda bile görüyoruz ama ne tuhaf ki siz karşılarında görmüyorsunuz.

Ne bir isyanınızı gördük bu güne kadar, ne de yürekli tutuşturacak bir konuşmanızı!
Zaten isteseniz de yapamıyorsunuz ki bunları. Mizacınız uygun değil buna! O halde, bu seçimi de kaybedeceğinizi bile bile neden hala o koltukta oturmaya devam ediyorsunuz?

Neden Türkiye’yi yeniden huzur ve refah dolu günlere götürebilecek tek nitelikli kitle elinizin altındayken o koltuğu boş yere işgal ediyorsunuz? Neden hep birlikte karanlığa doğru sürükleniyorken çözüm için bir adım atmıyorsunuz? Ben sizin, menfaat için orada olmadığınıza inanıyorum. Hırsızlık gibi bir şey zaten aklınızın ucundan dahi geçmez bununla birlikte size şunu da sormak istiyorum.

 

Hırsızlık sizce sadece somut bir şeyleri çalınca mı olur?

Makamları boşu boşuna işgal etmek ya da göz göre göre insanların geleceklerinin çalınmasına seyirci kalmak da bir nevi hırsızlık değil midir? Biz sizi dürüst ve onurlu bir insan olarak biliyoruz. Eğer tarih boyunca da böyle anılmak istiyorsanız lütfen ve derhal İSTİFA EDİN!!

İstifa etmek bir erdemdir! Bunu en iyi siz bilirsiniz.

Hükümet yetkilileri hiç bir şartta istifanın sözünü bile etmezken gelin ezberleri siz bozun. Bir daha aday olmayacak şekilde istifa edin ve ne kadar erdemli olduğunuzu tüm dünyaya gösterin!

Ülkeyi, yaşadığı bu kısır döngüden ancak siz çıkarabilirsiniz. Yanı başınızda duran, kitleleri heyecanlandırabilecek, donanımlı, cesur lider adaylarının önünü açın. Ülkemize artık unuttuğu o bahar havasını yeniden gelin siz yaşatın. Türk siyasi tarihinde bir efsane olun! Tarih de sizi bu hareketinizle bir efsane olarak ansın.

Bunu yapmak sizce çok mu zor?

Bu yazıyı yazmak benim 10 dakikamı aldı. Sizin ise sadece iki dakikanıza bakacaktır.
Haydi alın şimdi bir A4 kağıdını elinize ve başlayın yazmaya.. Ülke bayram yerine dönsün.
Bir iç muhasebesi yaparak tabana kulak vereceğinize inanıyor ve bizim bildiğimiz o dürüst halinize saygılarımı sunuyorum.

Bu mektubu sayın Kılıçdaroğlu’na ulaştırabilmem için bana yardımcı olur musunuz ?
Bu metni kendi profilinizde paylaşarak başkalarının da bu paylaşımı görmesine olanak verin. Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.

 

Alper SUNAÇOGLU
Türk vatanseveri ve Rekortmen Milli sporcu


Kaynak: biliyormuydun.com

Dünya rekortmeni milli sporcu’dan Kılıçdaroğlu’na LÜTFEN istifa edin mektubu!