Defne Joy’u FETÖ öldürmüş, manyak mısınız siz, tipiniz mi öyle?

Defne Joy’u FETÖ öldürmüş, manyak mısınız siz, tipiniz mi öyle?
19 Eylül 2017 17:30

Ahmet-Mehmet Altan kardeşlerin davası başladı ya…

 

 

 

Safile USUL H&H YORUM

 
Beynini yitirmiş siyasi iktidara yalakası basın bu davadan Erdoğan’a ilave yalakalanmak için nasıl yorumlar çıkarırız diye çabalıyor.
Fakat yorumları o hale getiriyorlar ki, Melih Gökçek’in Beyaz TV’sinde yorumculuk yapan bazı tiplere rastladım az önce, baktım kafayı tamamen yemişler.

 

 
Hatırlarsanız yıllar önce genç bir kadın olan Defne Joy Foster Ahmet Altan’ın oğlu Kerem Altan’la bir gece barda tanışıp, ardından Kerem Altan’ın evine gidip, orda onunla beraber olurken astım ve buna bağlı olarak kalp krizi geçirip hayatını kaybetmişti.
Şimdi demin izledim işte, Beyaz tv’de, Defne Joy’u FETÖ’nün öldürttüğünü, Defne Joy’un Türkiye’de FETÖ’ye işaret eden ilk sanatçı olduğunu, FETÖ’nün bu nedenle kendi elemanı olan Ahmet Altan’ın oğlu vasıtasıyla Defne Joy’u öldürttüğü filan gibi yorumlar yapıyorlar.
Ciddi ciddi.
Manyak mısınız siz be?
Ahmet Altan istese de oğluna, “sen bu kızı bardan al, eve götür, orda onunla beraber olurken astım krizi geçirt, astım krizi de kalp krizini tetiklesin” diyerek, kızı öldürtemez ki…
Manyak mısınız siz yoksa yalaka fare mi?
Ödenen para karşılığında yalaka fare olmak için kafayı mı yiyorsunuz.
Defne Joy’un ölümünün FETÖ ile ne alakası olabilir.
Kız barda içki içerken Ahmet Altan’ın oğluyla tanışıyor.
Alkolün de etkisiyle birbirlerine yaklaşıyorlar.
Akabinde gecelerine evde devam etmek üzere Kerem Altan’ın evine gidiyorlar.
Çok muhtemeldir ki, alkolün ağır etkisi var kızın bedeni üzerinde ve yine muhtemeldir ki, akciğerlerdeki yoğun değişimin farkında varamayacak kadar buğulu bir kafaya sahip.
Buna içinde bulunduğu heyecana bağlı fizyolojik yüklenme de ilave olunca…
Ki, muhtelemelen Defne Joy iyi bir kardiyolojik kontrol altında değildi, zira astım krizinin kolayca kalp kirizini tetiklemiş olduğu bir durum onun öncesinde iyi bir kardiyolojik takip ve karşı önlem tesis edilmediğini gösterir ve Defne Joy kardiyovasküler sisteminin akut bir tehklike altında olduğunun bu nedenle farkında değildi ve vefat ettiği gece astım ve kalp krizini kolayca ortaya çıkaracak bir çerçeveden kaçınmadı.
Cinsi münasebet kardivasküler sisteminde sorun olan herkes için, özellikle de sıra dışı koşullarda, yani gece, ilk kez tanışılan, aşırı heyecan oluşturan durumlarda, büyük bir risk; ölümü tetikleyici bir faktördür.
Nitekim gazetelere bakarsanız çok sayıda bu tür vaka haberi görürsünüz.
İsmini Azer Bülbül olarak hatırladığım bir türkücü de bu şekilde vefat etmişti yakınlarda.
Yani, sizden bunları anlayacak kadar bir beyin beklemiyorum.
Ama…
Ahmet Altan’ın oğluna, “Oğlum kızı bardan al eve götür, aşırı heyecandan ölsün” demiş olmasının hayatın olağan akışına ters olduğunu anlayabilecek kadar homo sapiens olmanızı beklerim şahsen.
Anlamadığınızı da Atatürk’ün kurmuş olduğu tıp sisteminde yetişmiş milyon tane hekime ve uzmana sorabilirsiniz.
Allah’a şükür herşeyimiz var yani, sorun öğrenin.
Tabii siz yalakalık faresi olarak program yapabilip, para kazanmak istiyorsunuz.
Tamam, bunu da anlıyorum ama biz de o zaman doğrusunu yazalım.
not: bir de Defne Joy’un annesini programa çıkarıp, kadını ağlattılar dakikalarca ve dinlettiler millete, tamamen manyak ve kafayı yemiş tipler bunlar.
Uzak durun, çoluk çocuğunuzu, yaşlı annenizi, teyzenizi, komşunuzu koruyun bu kanallardan.
Bu arada evlilik programları yasaklandı ya, daha doğrusu yasaklanmadan tv kanalları takla attılar ya Erdoğan’a yaranmak için, işte bu sezon kaldırılan evlilik programları yerine koydukları programlar o kadar aptal ki, sanırım 2019 seçimlerinde beyni uyuşmuş kitlesinde artış olacak ve Erdoğan’ın oyları daha az eriyecek bu nedenle.

 

Safile USUL Twitter

 

 

 

 


Yazarın Son Yazıları:
Özel-İmamoğlu-Yavaş ekseni
Rüzgar yeniden kırmızı ve toprak esiyor
Köfteden de gitti birkaç puan