Çin'de baba ile oğulun inanılmaz kavgası

Çin'de baba ile oğulun inanılmaz kavgası
9 Temmuz 2013 12:29

Çin’in doğusundaki Anhui eyaletine bağlı Ma’anshan kentinde güvenlik kameralarına yansıyan bir baba-oğul kavgası adeta, bu kadar da olmaz, dedirtti.

Güvenlik kamerası görüntülerine göre, baba ile oğlu arasında daha önceden başladığı anlaşılan kavga Ma’anshan’ın en kalabalık caddelerinden birinde tıpkı Hollywood’un arabalı kovalamaca filmlerine benzer bir şekilde devam etti.

BMW marka lüks otomobille cadde boyunca kaçan oğul, Merceces markalı otomobiliyle peşine düşen babasına bir kavşakta yakalandı.

Baba önce oğlunun arabasına çarparak ve sonra da önünü keserek durdurmaya çalıştı. Ancak BMW’deki oğul bir süre daha kaçmayı başardı.

Derken oğulun BMW’si bir kavşakta stop etti. Öfkeli baba da Mercedesi’yle oğlunun otomobiline hızla yandan çarparak hem oğlunu cezalandırdı hem de hıncını biraz olsun aldı.

Ama oğul bu kez de otomobilden çıkıp kaçmaya başladı. Öfkesini tam çıkaramayan baba da kendi otomobilinden inip oğlunun peşine düştü.

Baba-oğul bir süre sonra güvenlik kameralarının görüş alanından çıktı. O yüzden maceranın nasıl sonlandığı henüz bilinmiyor!