CHP’nin Bahçeli’si…

CHP’nin Bahçeli’si…
5 Mayıs 2017 08:00

Şaka değil… CHP’nin başında da bir Devlet Bahçeli var. Artık CHP’nin başında etkisiz eleman konumuna gelen Kemal Kılıçdaroğlu, sıkışınca Devlet Bahçeli’yi taklide başladı:

 

 

Rıza Zelyut / Aydınlık

 

 
“Bana karşı çıkanı kapının önüne korum!”

 

 
MHP nasıl çökertildi ise… MHP nasıl AKP’nin yan örgütü haline getirildi ise…

 
CHP de adım adım aynı konuma sürüklendi, sürükleniyor.

 
BELGELERİ VAR

 
Daha önce birçok kez yazdım:

 
Amerika’nın Büyük Ortadoğu Projesi nde açık açık yer alıyor. CHP ve MHP gibi köklü partilerin ABD’nin “İlımlı İslamcı Parti” dediği partiye yardımcı olacak hale getirilmesi gerekiyordu. (Ayrıntılarını “Muaviye’den Erdoğan’a DİN VE SİYASET” adlı ça lışmamda gösterdim.) İşte bu yüzden Süper NATO üstünden ABD bağlantılı olan Devlet Bahçeli, Erdoğan’a her sıkıştığında yardıma koştu.

 
Amerika’ya 1 Mart 2003 tarihinde TBMM’de tezkerenin reddedilmesini sağlayarak şok yaşatan Deniz Baykal ve ekibinin gönderilmesi gerekiyordu. Gönderildi de… Yerine Tesev’ci (Sorosçu) Kılıçdaroğlu getirildi.

 
Kılıçdaroğlu da aynı proje gereği CHP’nin başına getirildi. Buna ilişkin WikiLeaks belgesini de yayımladım. Kılıçdaroğlu, güya AKP’ye muhalefet eder gibi gözüktü ama aslında onun projelerine el altından destek oldu.

 
PROJE İNSANI

 
ABD, AKP’den Kürdistan’a giden yol için Açılım istiyordu. Tayyip Erdoğan iktidarda kalmak uğruna buna evet dedi. Kılıçdaroğlu da destek verdi. “Açılım kapalı kapılar ardında olmasın, Meclis’e getirin biz de destekleyelim!” diyen odur.

 
Kılıçdaroğlu ve ekibi, ABD’nin içimizdeki örgütü Fethullahçılara da elinden gelen desteği verdi. Bunun aynntılarını anlatmaya yerim yetmez…

 
Kılıçdaroğlu, PKK ve FETÖ’yü zayıflatmamak için referandum kampanyasında, Erdoğan’a asla “PKK ve FETÖ ile işbirliği yaptın!” demedi, diyemedi. Çünkü o Amerikan projesinin bölgede etkinleşmesi için muhalif partinin başına getirilmişti.

 
SOSYAL DEMOKRASİ TUZAĞI

 

 
Bir görevi daha vardı Kılıçdaroğlu nun… CHP’yi tarihsel kimliğinden kopartıp sosyal demokrasi adı altında Amerikan emperyalizminin koruyucu örgütlerinden birisine çevirmek. ..

 
Bu amaçla, partinin tabandan gelen, bilinen isimlerini değil, özellikle Tesev üstünden derlenen Sorosçu isimleri yanına aldı. Kemal Derviş’in işaretine göre davrandı.

 
Yetmedi… CHP’yi CHP yapan ilkelere ve hatta ideolojiye saldırdı. “Laiklik karın doyurmuyor!” diyerek gericilerle aynı jargonu kullandı. Türbanı biz serbest bırakırız, diyerek kadınların köleleştirilme işinde koçbaşı gibi davrandı. Atatürk devrimlerine karşı olduğunu, “1930’ların CHP’si değiliz!” diyerek ortaya koydu.

 
Yetmedi, “Yeni CHP” kavramını getirdi. Bu amaçla, partinin amblemi olan “6 OK”u bile geriye itti, yerine bir çınar amblemini sürdü. Halen 6 Ok’a ambargoyu sürdürüyor.

 
ERDOĞAN SEVİNECEKTİR

 
Kılıçdaroğlu’nun partinin başında kalması için Tayyip Erdoğan ona elinden gelen her türlü yardımı yapacaktır.

 
Çünkü eğer 2019’daki cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP’nin başında bu Kılıçdaroğlu bulunursa, Tayyip Erdoğan yüzde 60 oyla seçimi kazanacaktır.

 
Daha önce de yazdım: Türkiye’deki seçmenin yüzde 85’i Sünni… Bunlar Kılıçdaroğlu nun bulunduğu kampı kendileri için hasım biliyorlar. Son referandum oylamasında da Orta Anadolu’da ve Doğu’da, büyük şehirlerin de çeperlerindeki Sünni seçmeni, “Bir Kızılbaş’a mı oy vereceksiniz!” diyerek hayır kullanmaktan caydırdılar.

 
Eğer bu referandumda CHP’nin başında o olmasaydı, hayır oyları yüzde 55deri bulacaktı.

 
Bu yüzden Kılıçdaroğlu inatlaşmayı bırakıp kendi arzusu ile o koltuğu terk etmelidir… Yoksa CHP, MHP’ye dönecektir…

 
Burada görev, CHP’deki Alevi delegelere düşüyor.

 
Onlara, bu olaya laik ve gerçekçi bir bakış açısıyla bakmalarını öneriyorum. Kılıçdaroğlu’na çekil demek onların görevidir.

 

 
Eğer CHP’nin başına laik ve antiemperyalist bir genel başkan gelirse… Bu başkan da 16 Nisan referandumundaki hayır bileşenlerini güvenilir ortak bir isim çevresinde seferber edebilirse. 2019’da Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanı seçilmesi mümkün değildir.

 

 
Tercih. CHP’nin Alevi kökenli kurultay delegelerinin…

 
Ya Kılıçdaroğlu’na arka çıkıp Erdoğan’ı 2019’da başkan yapacaklar ya da partiye yeni, yıpranmamış bir isim bularak Erdoğan’ın saltanatına son verecekler…

 

352319912e76c049