CHP’li vekilden Fehmi Koru’ya sert cevap!

CHP’li vekilden Fehmi Koru’ya sert cevap!
22 Ocak 2020 08:14

FETÖ’nün hedefi olan MİT müşaviri Kâşif Kozinoğlu 12 Kasım 2011 günü Odatv davasından tutuklu bulunduğu Silivri Cezaevi’nde kuşkulu bir şekilde hayatını kaybetmişti.

 

 

Sözde gazeteci kimliğiyle yıllarca FETÖ örgütüne hizmet eden, kripto FETÖ’cü Fehmi Koru’nun, Kozinoğlu’nun şüpheli ölümüyle ilgili söylediği “Fazla spor yaparak kalbini yormak suretiyle dışarıya çıkmaya çalıştı ama hayatını kaybetti” sözleri yine gündeme geldi.

 

Kılıçdaroğlu’na muhalif kimliği ile tanına CHP Zonguldak eski milletvekili Şerafettin Turpcu, Koru’nun sözlerini alıntılayarak “Eski MİT’çi Enver Altaylı’nın, Fethullah’a yazdığı mektupta hedef aldığı #KaşifKozinoğlu’nun cezaevinde ölümüyle(!) ilgili: “Fazla spor yaparak kalbini yormak suretiyle dışarıya çıkmaya çalıştı ama hayatını kaybetti.” diyen #FehmiKoru gibilerin gittiği yolun tersine giderim ben!” açıklamasını yaptı.

 

Öte yandan eski MİT’çi Enver Altaylı’nın Fethullah Gülen’e gönderdiği raporlar ortaya çıktı. 2011’de Silivri Cezaevi’nde şüpheli biçimde ölen Kaşif Kozinoğlu’nu hedef gösteren Enver Altaylı, Kaşif Kozinoğlu için “MİT Müsteşarı olmaya çalışıyor. Böyle bir şey olursa Allah Fethullah Hoca Efendi’yi, cemaatin önde gelenlerini korusun. Bu bir felaket olur” dediği belirtildi.