CHP’li Topal: Türkiye uçurumdan önceki son kavşaktadır!

CHP’li Topal: Türkiye uçurumdan önceki son kavşaktadır!
13 Mart 2017 10:21

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Serkan Topal, 10 Nisan 2017 tarihinde yapılacak referandumda HAYIRlı bir netice almak için sürdürdüğü çalışmalarına dün Reyhanlı ilçesinde devam etti.

 

 

 

Reyhanlı Merkezde hemen hemen bütün esnafı tek tek ziyaret ederek #HAYIRlı işler dileyen Topal, bir dokundu bin ah işitti.
Gerçekleştirdiği ziyaretler esnasında getirilmek istenen Anayasa değişikliğinin sakıncalarını anlatan Topal’a Reyhanlı esnafı da yaşadıkları sıkıntıları anlattılar.

 

 

Ülkenize İşinize, Aşınıza Sahip Çıkacaksınız

 

 

Topal, çalışmaları esnasında esnafımızın en çok şikâyet ettiği konuların başında bölgemizde her geçen gün sayıları artan denetimsiz, vergisiz ve ruhsatsız açılan işyerleri olduğunu belirtti. Bu sürecin iktidarın çuvallayan dış politikasının ve ben yaptım oldu anlayışının bir sonucu olarak bu noktaya geldiğini ifade eden milletvekili Topal, sorunları bildiklerini ve her fırsatta TBMM’de bunları dile getirdiklerini belirterek, bu sorunların kalıcı çözümü ancak bir iktidar değişikliği ile mümkün olabilir dedi.

 

 

“15 yıllık politikaları ile ülkeyi getirdikleri nokta ortadadır” diyen Topal, “Şimdi de bütün yetkileri tek elde toplamak istiyorlar. Bunu da bir Anayasa değişikliği ile gerçekleştirmek istiyorlar. Burada görev sizlere düşüyor, bir Hayır çok şeyi değiştirir, sandıklara gidecek ve ülkenize işinize, aşınıza sahip çıkacaksınız. Türkiye uçurumdan önceki son kavşaktadır, yaşadığınız bu sorunlardan kurtulmak ve geleceğe güvenle bakabilmek için 16 Nisan günü sandık başına gitmek ve bu kötü yönetimin talebine Hayır demek gerekmektedir” dedi.