CHP’li Günaydın: O görüşmeye halkın gündemini götüreceğiz!

CHP’li Günaydın: O görüşmeye halkın gündemini götüreceğiz!
21 Nisan 2024 08:57

CHP Ankara’da seçimler sonrası ilk Yerel Yönetimler Çalıştayı’nı düzenliyor.  CHP’li tüm belediye başkanlarının katıldığı toplantıda önemli gündemlerden biri de AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in yapacağı görüşme.

 

 

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın TELE1 Hafta Sonu Ana Haber’e Özel-Erdoğan görüşmesinde masada neler olacağını anlattı. Günaydın “Bu çalıştayda hem CHP belediyeciliğinin ana hatları, hem de Sayın Genel Başkanımızın Erdoğan’la görüşmeye giderken çantasına koyacağı gündem belirleniyor” dedi.

 

 

Halkın ana gündeminin ‘ekonomi’ olduğuna dikkat çeken Günaydın “Biz Erdoğan’ın gündemine mahkum bir parti değiliz. Biz halkın gündemine mahkumuz. O halkın gündemini de o görüşmeye götüreceğiz. O görüşme ancak o gündemle devam ederse sonuç alınabilecek görüşme haline gelecek” ifadesini kullandı.

 

 

‘O GÖRÜŞMEYE HALKIN GÜNDEMİNİ GÖTÜRECEĞİZ’

 
Günaydın şunları söyledi:

 

“Burada bine yakın insan tek salonda çalışmıyor. Toplantılarımızın bazı bölümlerini hep beraber yapıyoruz, bazı bölümlerini moderasyonlar altında başka salonlara taşıyoruz. Büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanlarımız farklı salonlarda çalıştı. Bunların tamamına önceden hazırlanmış soru setleri verildi. Vatandaşın en öncelikli sorunu nedir, belediyeler ne yapılabilir? Bunun çerçevesini çizdik. Bu gece bunları çalışarak, yarın sabah bunlarla ilgili yeni ortaklaşmalarla yapacağız. Bu kurultayda hem CHP belediyeciliğinin ana hatları belirleniyor, hem de Sayın Genel Başkanımızın Erdoğan’la görüşmeye giderken çantasına koyacağı gündem belirleniyor. Biz Erdoğan’ın gündemine mahkum bir parti değiliz. Biz halkın gündemine mahkumuz. O halkın gündemini de o görüşmeye götüreceğiz. O görüşme ancak o gündemle devam ederse sonuç alınabilecek görüşme haline gelecek.”