CHP’li Ceylan: Bayramiç, Çan ve Biga’da yıkılan okullar ne zaman yapılacak?

CHP’li Ceylan: Bayramiç, Çan ve Biga’da yıkılan okullar ne zaman yapılacak?
22 Ekim 2022 11:45

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan Meclis Genel Kurulu’nda yaptığı açıklamada iktidara seslenerek, “Bayramiç’te, Çan’da, Biga’da yıkılan okullar ne zaman yapılacak? Bayramiç’te yıkılan 3 okul iki buçuk yıldır yapılamadı, Çan’da yıkılan 2 okul iki yıldır yapılamadı” diye konuştu.

 

 

 

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan Meclis Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, yıkılan okulları sordu. Özgür Ceylan, iktidara seslendiğini ifade ederken, “Bayramiç’te, Çan’da, Biga’da yıkılan okullar ne zaman yapılacak?” diye sordu. Özgür Ceylan, Bayramiç’te yıkılan 3 okulun iki buçuk yıldır, Çan’da yıkılan 2 okulun iki yıldır yapılamadığını ifade ederken, bir okulun daha yıkılacağı yönünde bilgi aldıklarını ifade etti.

 

 

CHP’li Özgür Ceylan Biga’da da iki yıldır yıkılan okullarının yapılmayı beklediğini ifade ederken, “Enflasyon yüzünden müteahhitler ya kaçıyor ya da ihaleye girmiyor. Kur korumalı mevduata verdiğiniz garantiyi müteahhide de verin de bir an önce bu okullar yapılsın” diye konuştu. Özgür Ceylan Bayramiç, Çan ve Biga’da öğrenciler, veliler ve öğretmenlerin mağduriyetine dikkat çekerek, “Duyun artık halkın sesini!” diye sözlerine son verdi.