CHP’li Aylin Kotil’den, İstanbul seçimlerinde emeği geçen gençlerle Ankara’ya çıkartma…

CHP’li Aylin Kotil’den, İstanbul seçimlerinde emeği geçen gençlerle Ankara’ya çıkartma…
3 Temmuz 2019 10:51

Önceki yerel seçimlerde, Beyoğlu’ndan belediye Başkan adayı olarak, 2014’te parti oylarını iki katına çıkartan iş kadını, eğitimci Aylin Kotil, 31 Mart yerel seçimleri sırasında da Eyüp ve Beyoğlu ağırlıklı olarak, CHP adaylarına yönelik destek vermiş ve sokak sokak, kapı kapı gezmişti…

 

 

Seçimlerin yenilenmesi kararı alınmasından sonra Rizeli olan Kotil bu kez de, Karadenizlilerin yoğun olarak yaşadığı gecekondu mahallelerinde, ev ev Ekrem İmamoğlu için, gençler ve kadınlardan oluşturduğu büyük bir ekiple, oy istedi.

 

 

Seçim sonuçlarından büyük bir zafer elde edilmesinin ardından, Kotil; sokak çalışmalarında emeği geçen genç ve kadınlardan oluşan partilileri, otobüs kiralayarak dün sabah, İstanbul’dan Ankara’ya getirdi. Grup ilk olarak, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ü Anıtkabir’de ziyaret ederek, mozalesine çiçek bıraktı. Daha sonra, CHP Grup toplantısına giden parti emekçileri, toplantının ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret ederek, seçimler üzerine çay eşliğinde sohbet ettiler.

 

 

Kılıçdaroğlu ile güzel bir havada geçen görüşmenin ardından, Kotil; gençleri Karşıyaka Meazarlığı’na götürerek, Deniz Gezmiş’in mezarını ziyaret etmeyi de ihmal etmedi.

İşte o anlar:

1 2

r1

r2 r3