CHP Trabzon adayı Hasan Süha Saral: İşsizliği azaltacağız

CHP Trabzon adayı Hasan Süha Saral: İşsizliği azaltacağız
16 Mart 2024 09:30

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Süha Saral, seçim çalışmaları doğrultusunda Trabzon’un ilçelerini dolaşıp, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

 

 

İŞSİZLİĞİ AZALTACAĞIZ

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Süha Saral, Beşikdüzü halkının nabzını tutarak, sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerini paylaştı. Saral, “Kırsal mahallelerde açılacak köy enstitüsü tipi merkezlerle vatandaşlarımıza eğitim verilecek. Tarım, hayvancılık, girişimcilik, vb. gibi eğitimlerin sonrasında, uygun koşullarda sağlanacak üretim araçları, ahır, kümes ve hayvan desteğiyle birlikte kooperatifçilik teşvik edilecek. Uygulamalarımızla marka yaratarak, tüm vatandaşlarımızı üretime katarak, girişimcilikleri sayesinde işsizliğin azalmasına da katkıda bulunacağız.” diyerek devam etti. “Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak, taşkın ve heyelan gibi doğal afetlere karşı etkili bir şekilde mücadele etmek ve vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak amacıyla Taşkın ve Heyelan Eylem Planı’nı hayata geçireceğiz. Bu eylem planı ile Trabzon’da yaşayan vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamayı ve doğal afetlerin olumsuz etkilerini en aza indirmeyi hedefliyoruz.” dedi.

 

 

ÇÖZÜM ODAKLI OLACAĞIZ

 

 

CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Süha Saral, halkın taleplerini alarak, çözüm odaklı çalışmalar yapacağını belirtti. Buluşma, ilçe sakinlerinin yoğun ilgisiyle ve gerçekleştirilecek projeler hakkında fikir alışverişiyle ilerledi.

CHP İl Başkanı Mustafa Bak “Artık birlik olma zamanı, gücümüzü birleştirme zamanı. Bu zaferi hep birlikte, 31 Mart gecesi burada, halaya ve horona dönüştürerek kutlayacağız. Sizlerin desteğine ve birlikte yol yürümeye ihtiyacımız var. Emin olun kazanacağız.” diyerek Saral’a destek istedi. Beşikdüzü İlçe Belediye Başkan adayı B. Cahit Erdem ise, “Tempomuzu daha da yükselteceğiz. 31 Mart’ta bütün çabalarımız bir şölene dönüşecek, amacımıza ulaşıp, belediyede güzel günlerin habercisi olacağız.” dedi.