CHP Kadın Kolları’nda TAYYİP Erdoğan krizi!

CHP Kadın Kolları’nda TAYYİP Erdoğan krizi!
8 Aralık 2016 09:30

CHP Ankara Kadın Kolları üyesi bir grup kadın, 5 Aralık Kadınlara milletvekili seçilme hakkının veriliş yıldönümü nedeniyle, Satı Kadın’ı memleketi Kazan’da anmaya gittiler.

 

 

 

 

Başlarında Ankara milletvekili Şenal Saruhan’ın da bulunduğu 50 kadar kadının ilçede olduğunu öğrenen, 15 Temmuz Darbe girişimi sonrası adı Kahraman Kazan olarak değiştirilen AKP’li Kazan Belediye Başkanı makamına davet etti. AKP’li belediye başkanının makam odasına doluşan CHP’li kadın kolları üyeleri, burada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın arkada resmi olmasına rağmen halılara oturmak suretiyle bir anı pozu verince, kadın kolları içindeki muhaliflerden büyük tepki geldi.

 

Halkın Habercisi’ni email ve telefon trafiğine tutan muhalif  CHP’li kadınlar, muhabirlerimize ”Böyle bir rezalet kabul edilemez! Belediye Başkanı sizi davet etse bile 2-3 temsilci ile odasına gidersiniz ve devasa Atatürk’ün resminin 3 katı büyüklüğünde asılan Erdoğan resmi önünde sırıtarak poz vermezsiniz. Maalesef CHP, CHP kültürünü bilmeyenlerin elinde rezil ediliyor” diye veryansın ettiler.

 

Halkın Haberici istihbarat servisi’ni arayan kadınlarımızın isimleri, disiplin ile tehdit edilmemeleri için bizde saklı kalacaktır!

 

2222 3333 unnamed