Canlı bilboard oldular

Canlı bilboard oldular
9 Mart 2012 19:44

Bursa’da Ülkü Ocakları tarafından pazar günü yapılacak olan “Dün vardık, bugün varız, yarın da var olacağız” konulu şölenin pankartlarının izinsiz asıldığı gerekçesiyle belediye tarafından toplanmasına ülkücüler tepki gösterdi.

Bursa’da, Pazar günü yapılacak olan “Dün vardık, bugün varız, yarın da var olacağız” konulu şölenin pankartlarının izinsiz asıldığı gerekçesiyle belediye tarafından toplanmasına tepki gösteren ülkücüler ‘canlı bilboard’ eylemi yaptı.

 

Yaklaşık 100 kişilik grup, Bursa Büyükşehir Belediye binası önünde toplandı.

 

Grup adına açıklama yapan Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih Günışık, “Programımıza 2 gün kalmasına rağmen bu tavrı kabul etmemiz mümkün değildir. Televizyonlara ve gazetelere boy boy reklam verecek ekonomik bütçelerimiz yok, ancak faaliyetimizi duyurabilecek yüreğimiz ve kararlılığımız vardır. Sizin afişleri sökecek zabıtalarınız varsa, bizim de dağ gibi yürekli ülküdaşlarımız var. Siz afişlerimizi toplatabilirsiniz, ancak ülkücülerin ellerinde Bursa’yı dolaşacak olan afişlere el uzatamazsınız. Bu hukuksuz uygulama karşısında biz de afişlerimizi asmak yerine Bursa caddelerinde ‘canlı bilboardlar’ aracılığıyla Bursalı vatandaşlarımıza duyuracağız” dedi.

 

Eylem olaysız bir şekilde sona erdi.