‘Bir ‘boşanma kavgası’ sırasında patlayan lağımın içinden yine aynı ahlaksız üçlü çıktı’

‘Bir ‘boşanma kavgası’ sırasında patlayan lağımın içinden yine aynı ahlaksız üçlü çıktı’
4 Eylül 2022 10:07

Sözcü yazarı Necati Doğru, AKP’li Zehra Taşkesenlioğlu ve eski THK rektörü Ünsal Ban’ın boşanma aşamasındaki iddialara ilişkin olarak, “Rüşvet, adam kayırma, devleti hortumlama, kamu parasıyla iktidar yakını kişileri zengin etme, talan, hırsızlık, yalan, yolsuzluk, yüksek ahlaksızlık, yüksek hayat pahalılığı hep bu üçlünün işbirliğiyle doğuyor. İşte bir “boşanma kavgası” sırasında patlayan lağımın içinden yine aynı ahlaksız üçlü çıktı. Ahlaksız politikacı.Ahlaksız bürokrat.Ahlaksız işadamı.” değerlendirmesini yaptı.

 

 

Doğru yazısında, “Bu içeriği temizleme gücü 20 yıllık AKP iktidarında yok. Muhalefetin özellikle CHP’nin;“bu ahlaksız üçlüyü dağıtacak ve lağımların kökünü kazıyıp bitirecek modeli”“bu ahlaksız üçlüyü dağıtacak ve lağımların kökünü kazıyıp bitirecek modeli” nedir? Muhalefet açıklamalı. Lağımı nasıl kurutacak?” düşüncesini dile getirdi.

 
AKP’li Zehra Taşkesenlioğlu, olaylı boşanmasıyla gündemde

 
AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, son dönemde olaylı boşanma süreciyle gündeme gelmişti. Akademisyen Ünsal Ban, AKP’li Zehra Taşkesenlioğlu’nun boşanma dilekçesinde kendisinden 70 milyon lira maddi ve manevi tazminat istediğini duyurmuştu. Ban, bazı ifşalarda bulunacağı mesajını vermişti. AKP’li Taşkesenlioğlu’nun kocası için ‘zenginleşirken benim ve ailemin gücünden faydalandı, ben ona iş kursun diye 2,5 milyon dolar verdim’ demesine karşılık olarak Ünsal Ban, “Sormak lazım, 2,5 milyon doları nereden buldu?” diye sormuştu.