Beykoz Riva Kadınlar Plajı

Beykoz Riva Kadınlar Plajı
9 Şubat 2021 13:43

Pandemi ile birlikte D vitaminin önemini bir kez daha anlamış olduk. Her gün tıp profesörleri televizyon kanallarında D vitaminin ne kadar önemli olduğunu, vücudu enfeksiyon ve virüslere karşı korumada ne kadar etkili olduğunu anlatıyor. D vitaminin en önemli kaynağı ise güneştir. D vitamini güneşten alınır ve depolanır. Alınan D vitamini 3 ay süreyle vücutta depolanmaktadır. D vitamini eksikliğinde ek D vitamini kullanımı gerekmektedir. Bu nedenle yazın güneşten faydalanma imkanımız varken bol miktarda güneşlenmeliyiz. Özellikle sağlık açısından çok faydalı olan güneşi cildimiz doğrudan güneşten almaktadır. Ancak plajlarda doyasıya güneşlenmek her zaman mümkün olmuyor. Kadınlar yeterince rahat edemediğinden gönüllerince de güneşlenemiyorlar. Bunun için son yıllarda oldukça rağbet görmeye başlayan kadınlar plajını tercih edebilirler. Elmasburnu plajı tercihinde bulunarak gönüllerince güneşlenebilir ve vücutlarının ihtiyacı olan D vitaminini doğrudan kaynağından alabilirler.

 

 

Plajlara gitmenin tek amacı elbette ki güneşlenerek D vitamini almak değildir. Eğlenmek ve güzel vakit geçirmek için de tercih edilmektedir. Kadınlar ve çocuklarının güzelce vakit geçirebileceği, eğlenebileceği en güzel yerlerden bir tanesi şüphesi ki plajlardır. Hele birde de plajlarda her hangi bir kısıtlama gerekmeksizin tatillerini yapabildiklerinden bundan daha güzel bir tatil olmayacaktır. Rahat bir tatil yapmak isteyen kadınlar riva kadınlar plajı tercihinde bulunarak, unutulmaz bir tatil yapabilirler.

 

Ayrıca kış aylarında oldukça yoğun bir temponun içinde buluyoruz kendimizi. Günlerin daha kısa olması, havaların soğuk olması ve daha birçok etmenden dolayı kışın yalnızca çalışıyor gibi hissediyoruz. Kış aylarında çocukların okul telaşı, ev telaşı derken dinlenmeye fırsat bulamıyoruz. Bu anlamda yazın acısını bol bol çıkarıyoruz. Hem çocuklarımızın hem de kendimizin güzel bir tatil yapması için en güzel yer her zaman plajlar olmuştur. Beykoz riva kadınlar plajı ile kış aylarının yorgunluğunu atabilir, hem kendinize hem de çocuklarına güzel bir tatil hediye edebilirsiniz. Tercihinizden pişman olmayacak ve her geçen yıl tekrar plaja gelmek için günleri sayacaksınız. Zira, Beykoz riva kadınlar plajının her geçen yıl ziyaretçisi artış göstermektedir. Bunun en temel sebebinde ise gelen ziyaretçilerin plajdan memnun kalarak, ertesi sene de plaja gelme eğiliminde olmalarıdır.