Bereket Derneği Afrika’ya köprü oluyor

Bereket Derneği Afrika’ya köprü oluyor
26 Şubat 2022 19:30

Dünya üzerinde açlık yoksulluk ve çeşitli siyasi nedenlerden dolayı sıkıntılara maruz kalan Afrika’da açlık verileri göz korkutuyor yıl boyunca sadece bayramdan bayrama et gören milyonlarca insanlar var. 3 kıta 21 ülkede insani ve İslami yardım çalışmaları yapan Bereket Derneği yıl boyunca su kuyusu kurban bağışı yemek iftar bağışı e birçok insanı İslami yardım çalışmalarında bulunuyor.

 

Adak kurban ve akika kurban bağışı  faaliyetinin tüm yıl boyunca sürdüğünü belirten Dernek yönetimi kuraklık nedeni ile tarıma elverişsiz arazi koşulları ve yetersiz beslenme nedeniyle birçok hastalığa maruz kalan Afrika halkının Afrika kurban ve adak kurban bağışı ile protein ihtiyacının büyük bir bölümünün karşılandığını ifade etti.

r1

İslami hassasiyetleri titizlikle riayet ediliyor

Yıllarca kesilen kurbanların veteriner hekim kontrolünden geçilerek büyük bir titizlikle incelendiğini ifade eden Dernek yönetimi kesilen kurbanların başta yoksul Yetimler ve medreseler olmak üzere ihtiyaç sahiplerine büyük bir titizlikle dağıtılarak kesim videoları bağış sahiplerine gönderildiğini ifade etti.

r2

Online güvenilir bağış

Dernek tarafından yapılan açıklamada Kurban bağışlarınızı www.bereket.org.tr internet sitesi üzerinden, hesap numaralarına EFT/Havale yoluyla, şube merkezlerimizi ziyaret ederek ya da “0 212 809 66 27” numaralı telefon numarasından detaylı bilgi alarak yapabilirsiniz.

r3

Bereket Derneği sadece Kurbanda değil yılın 365 gününde sizlerden aldığı vekaletler ile  adak, akika, şükür, şifa ve sadaka  kurbanlarınızı Afrika’da kesiyor ihtiyaç sahiplerine dağıtıyor denildi.