Kılıçdaroğlu'na sıcak mesaj

Kılıçdaroğlu'na sıcak mesaj
23 Mayıs 2010 19:58

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Antalya İl Teşkilatı Başkanı Özer Ülken, bazı ilçe belediye başkanları ile partililer, CHP’nin eski genel başkanı Deniz Baykal’ı ziyaret etti. Akaydın, Baykal’ın Kılıçdaroğlu konusunda umutlu olduğunu söyledi. Beysukent’teki Angora evlerindeki konutunda gerçekleşen ziyarette Deniz Baykal ve eşi Olcay Baykal, partilileri kapıda karşıladı.

Akaydın, yaklaşık 1 saat süren ziyaretin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kurultay sonrasında Antalya ekibi olarak Deniz Baykal’ı ziyaret ettiklerini bildirdi.

Ziyarette “ağabey-kardeş gibi” sohbet ettiklerini anlatan Akaydın, “Kendisini neşeli ve moralli gördük. Bize bundan sonra partimizin önümüzdeki seçimlerden başarıyla çıkması için çalışmamız nasihatinde bulundu. Türkiye’nin geleceğine partinin geleceğine yönelik bize moral aşıladı, görev yükledi. Partiyi desteklememiz ve oy oranını yükseltmemizin elzem olduğunu söyledi” diye konuştu.

CHP Antalya İl Başkanı Ülken de ziyaretten sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, Baykal’ı gayet makul, mağrur gördüklerini ve kendisinin moralinin yerinde olduğunu bildirdi.

Ülken, Baykal’ın ortaya çıkan son tablo ile ilgili olarak ‘CHP’nin derlenip, toparlanıp bütünlük şeklinde bir komplodan, ivmesinin çok yükselerek çıkacağından’ bahsettiğini aktardı.

CHP’nin yeni Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kurultaydaki konuşmasıyla ilgili Baykal’ın bir değerlendirme yapıp yapmadığının sorulması üzerine Ülken, “Kılıçdaroğlu’nun konuşmasıyla ilgili özel bir değerlendirme olmadı ama zaten partimizin yükselen trendinin Kılıçdaroğlu ile çok daha yükseleceği konusunda umutlu kendisi ve ona inanıyor, güveniyor” yanıtını verdi.