Baskılı Yasin Kitabı

Baskılı Yasin Kitabı
25 Ocak 2018 13:54

Yasin kitabı, bebek mevlidi, sünnet mevlidi, vefat mevlidi gibi her türlü mevlit organizasyonunda hediyelik olarak dağıtılan ve içerisinde yasin suresi ile beraber bir takım sure ve duaları da barındıran geleneksel mevlüt ürünlerindendir.

 

Yasin kitabının bir çok farklı boyunu bulmak mümkündür. En yaygın kullanılan türlerin ise, cep boy, çanta boy ve orta boy olduğunu görmekteyiz. Standart bir A4 kağıdı büyüklüğünde olan orta boy yasin kitapları yaşlılarında okuyabileceği şekilde iri yazılı olarak basılmaktadır.

 

Mevlüt için toplu yasin kitabı dediğimiz zaman aklımıza gelen ilk ürün isim baskılı yasin kitabıdır. Kişiye özel isim baskılı yasin kitabı diğer geleneksel mevlüt hediyelikleri ile beraber kombin şeklinde veya kendi başına mevlüt hatırası olarak da dağıtılabilmektedir.

 

İsme özel yasin kitabının bir farklı modeli de kadife kaplı olanıdır. Kadife kaplı yasin kitabı da yine farklı boyların yanı sıra farklı renklerde üretilen son derece şık bir üründür. Baktığımız zaman kız bebek mevlidi için pembe, erkek bebek mevlidi için mavi, vefat mevlidi için yeşil ve lacivert gibi farklı renklerin kullanıldığı yasin cüzü çeşitlerini görmemiz mümkündür.

 

Yasin kitabında isim baskısı ürünün dış yüzeyine direkt matbaa baskısı şeklinde yapılabildiği gibi, sticker biçiminde daha seri şekilde de yapılabilir. Kadife yasin cüzü için bu durum biraz farklıdır. İsim baskılı kadife yasin cüzünde baskı için metal veya pleksi madde kullanılmaktadır.  Toplu ve uygun fiyata yasin cüzü temin etmek için mağaza mağaza gezmeye gerek yoktur. Diğer mevlüt hediyelikleri ile beraber yasin kitabının satışı da internet üzerinden yapılmaktadır. İnternet üzerinden toptan mevlüt hediyeliği satışı yapan mevlidimvar.com’da isme özel yasin kitabının her türlüsünü bulmak mümkündür.  https://www.mevlidimvar.com/yasin-kitabi adresinde tüm yasin kitaplarını bulabilirsiniz. Firma yurt içinde her yere olduğu gibi yurt dışına da ürün gönderebilmektedir.  Site SSL sertifikasına sahiptir ve kredi kartı ile alışveriş yapmak için son derece güvenlidir. Ayrıca kredi kartı kullanmayan müşteriler için havale ve kapıda ödeme seçenekleri de mevcuttur.

 

Mevlidimvar.com sitesinin sipariş kanallarında da çeşitli alternatifler mevcuttur. Müşteriler siparişlerini 24 saat hizmet veren Whatsapp hattının yanı sıra Facebok ve İnstagramdan ulaşarak da verebilirler.

 

Siz de hemen mevlidimvar.com’u ziyaret ederek ürünleri detaylı şekilde inceleyebilir, mevlidiniz için gerekli olan yasin kitabı ve mevlit hediyeliği siparişinizi kolaylıkla verebilirsiniz.