Bahçeli’den ‘Canan Kaftancıoğlu’ açıklaması: Nihayet Türk yargısı hükmünü vermiş ve konu kapanmıştır!

Bahçeli’den ‘Canan Kaftancıoğlu’ açıklaması: Nihayet Türk yargısı hükmünü vermiş ve konu kapanmıştır!
17 Mayıs 2022 10:57

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli’nin konuşmasından başlıklar şöyle:

 

 

“Siyaset ve ekonomide zorlu şartlara rağmen ülkemiz dev bir şantiye görüntüsündedir.

 
İnanıyorum ki pazarda, markette ve diğer alanlarda insanımızın refahını ve geçim standartlarını olumsuz etkileyen fiyat artışlarının da önüne geçilecek. Enflasyon canavarının başı mutlaka ezilecektir.

Niyet hayır olduğundan akıbetin de hayır olacağına güvenmek lazımdır. 14 Mayıs 2022 cumartesi günü tarihe bir güne, muazzam bir yatırımın açılışına milletçe şahit olduk. Deniz dolgusuyla inşa edilen havalimanının hizmete girmesinden gurur duyduk.

Siyasi ve fikri görüş ayrılıkları ortak milli ve manevi değerlerde kenetlenmenin önünde engel teşkil etmemelidir. Siyaset yapıyor olmanın bir ahlakı olmalıdır.

Sevincimiz aynı değilse sorarım size acımız nasıl aynı olacaktır.

İncir kabuğunu doldurmayan bayağı eleştiriler ahlaki değildir. Zillet İttifakı yıkmaktan, bozmaktan, yozlaştırmaktan başka bugüne ne yapmış, ne önermiş, ne söylemiştir?

Bugün muhalefet ziyandadır, zillettedir. Zillet ittifakı da sert bir kayaya çarpmış, istikametini, itibarını kaybetmiştir. Kaldı ki bunlardan hiçbir yol olmayacaktır.

Türkiye’nin ayak bağı olan zillet ittifakı aynı zamanda demokratik siyasetin kelepçesidir.

 
Geçtiğimiz hafta zillet partilerinden birisinin başkanı çıkmış, ‘Seçime bir yıl kaldı, ondan sonra her şeyi cümbür cemaat değiştireceğiz’ diye konuşmuş. Allah fırsat vermesin, bunlar değiştirse değiştirse parti değiştirirler, el değiştirirler.

Vesayet altında bulunan çarpık bir zihniyetin iktidar ruhsatını alması zaten mümkün değildir.

Bizim doğrudan muhattabımız kriminal vaka haline gelmiş il başkanı değildir, nihayet Türk yargısı hükmünü vermiş ve konu kapanmıştır.”