Bahçeli: AYM , nerede Türkiye’nin kuyusunu kazmak için faal halde bulunan çapulcu varsa onlarla yan yanadır

Bahçeli: AYM , nerede Türkiye’nin kuyusunu kazmak için faal halde bulunan çapulcu varsa onlarla yan yanadır
26 Ekim 2021 11:20

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli’nin konuşmasından başlıklar şöyle:

 

 

 

 

“Tercihlerimiz kim olduğumuzun işaretidir. Önümüzdeki cuma günü cumhuriyetin kuruluşunun 98. Yıl dönünümü gururla kutlayacağız. Cumhuriyet kutlu bir emanettir, korunup kollanması gereken bir nimettir.

Rejim ile hükümet sistemi arasındaki farkı çarpıtmak için kara propaganda yapanlar özellikle Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi’ni devamlı suretle hedef tahtasına koymuşlardır. Rejim değişti diyerek yaygara koparanlar iflah olmaz bir yalancılığa yakalanan gafillerdir. Gerçekte değişen yönetim sistemidir. Türkiye’de rejimin adı cumhuriyettir, hükümet sisteminin adı da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’dir.

Cumhuriyet tarihin dar patikasında, zalimlerin baskıları altında, emperyalistlerin saldırıları karşısında milletin var oluş onuru olarak öne çıkmış, aynı defter üzerinde temiz bir sayfa açılmasını sağlamıştır.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ise parlamenter sistemin duvara tosladığı, başkentimizin bombalandığı, 251 millet evladının şehadeti, 2194 millet evladının gazi olduğu bir dönemin hemen sonrası milli diriliş ve yükseliş ruhu olarak doğmuş ve serpilmiştir.

 

 

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne itiraz edip ne olduğu muamma olan güçlendirilmiş parlamenter sistem peşinde koşanlar 15 Temmuz’un rövanşını almak için hazırda bekleyen, FETÖ’nün ve PKK’nın dümen suyuna giren yozlaşmış siyasi partilerdir.

Dün Damat Ferit vardı, bugün Zillet İttifakı’nın ara ortakları vardır. Türkiye Cumhuriyeti her türlü baskı ve müdahaleye direne direne kurulmuştur. 29 Ekim 1923’ün mimarı büyük Türk milletidir. Aynı şey 16 Nisan 2017’deki halk oylamasıyla gerçekleşmiş, aziz milletimiz cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini tercih etmiştir.

Sistem anarşisi için güç birliği yapanlar, milletin iradesine tahammül edemeyen demokrasi muhalifleridir. Sistem krizine oynayan, suyu bulandırarak, devleti ve milleti aciz düşürmek için fırsat kollayanlar cumhuriyetin birikim ve ana sütunları yıkmak amacında olan yabancı muhbirlerindir.

Kılıçdaroğlu, ülkede demokrasi olmadığını söylüyor, bu ülkeye gerçek demokrasiyi getireceklerini vaat ediyor. Kılıçdaroğlu’na kim ne söylüyorsa komik durumlara düşürüyor. Kılavuzlarını ve akıl hocalarını gözden geçirmesinde bize göre yarar vardır.

 

 

Türkiye’de demokrasi yok demek egemenliğin yegane sahibi Türk milletine en soysuz suçlamadır. Kılıçdaroğlu ya bilerek ya da cehaletinin oyununa gelerek hem devlete hem de millete diğer ortaklarıyla birlikte adeta kazan kaldırmıştır. Böyle bir şahsın CHP Genel Başkanı olması inanılamayacak bir talihsizliktir.”

Türkiye Cumhuriyeti demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir. Millet Müslümandır. Türkiye devleti ülkesi ve milletiyle bölünmez bütündür.

ABD’nin Ankara Büyükelçiliği’nin resmi Twitter hesabından seviyesiz bir açıklama yapılmış. 10 büyükelçilik Türkiye’ye hukuksuz bir çağrıda bulunmuşlardır. Türkiye’nin iç hukuk düzeni 10 büyükelçi grubu tarafından hedef alınmıştır.

Zalim bir üst akıl hem büyükelçileri hem de zillet ittifakını harekete geçirmiştir.

 

 

Kavala Soros’un kuryesi, Gezi’nin kışkırtıcısıdır. Kavala şüpheli ve şaibeli bir kişidir. AYM öyle bir hale gelmiştir ki nerede bir hain çapulcu varsa onlarla yan yanadır. Hem canımızı alıyorlar hem de paramızı alıyorlar. AYM kapanmasın da terörle mücadeleye sünger mi çekilsin.”

AYM öyle bir hale gelmiştir nerede bir hain, nerede Türkiye’nin kuyusunu kazmak için faal halde bulunan çapulcu varsa onlarla yan yanadır. Terörist Demirtaş’ın yanında duran, Sorosçu fitnenin yanında konuşlanan bu mahkemedir.