Aziz Yıldırım yeniden başkan

Aziz Yıldırım yeniden başkan
20 Mayıs 2012 20:48

Fenerbahçe Kulübü Olağan Genel Kurul Toplantısı’da seçime tek aday olarak giren Aziz Yıldırım yeniden başkan seçildi.

Fenerbahçe Kulübü’nün olağan seçimli genel kurul toplantısı sona erdi..

Tek aday olarak katıldığı ancak yer alamadığı seçimde Aziz Yıldırım yeniden başkan seçildi..
 
 
Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena’da gerçekleştirilen Fenerbahçe Spor Kulübü Olağan Genel Kurul toplantısının ikinci gününde, başkan, yönetim kurulu ve diğer kurulların seçimi yapıldı.

Saat 10.00’da başlayan oy verme işlemi, 17.00’de tamamlanarak, oyların sayımına geçildi. 18.00 sularında ise sonuçlar açıklandı ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 5 bin 269 oy alarak yeniden başkanlığa seçildi.
 
 
 
Seçim toplam 20 sandıkta oy verme işlemiyle yapılırken, 11 bin 653 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyordu. 5 bin 271 oy kullanıldı.
 
 
 
Aziz Yıldırım’ın tek başkan adayı olarak yer aldığı seçimde, daha önce adaylığını açıklayan Murat Çelikel dün yarıştan çekilmişti.
 
 
 
-AZİZ YILDIRIM’DAN MESAJ-
 
Sonuçların açıklanmasının ardından yönetici Ali Yıldırım, Başkan Aziz Yıldırım’ın teşekkür mesajını okudu.
 
 
 
Yıldırım’ın mesajı şöyle:
 
“Bir oy farkla adım attığım bu yolda yeniden Fenerbahçe Başkanı olmaktan büyük gurur ve onur duyuyorum. 13 yıl önce olduğu gibi kendi sesimle yapmayı çok isterdim. Bu dileğimi gerçekleştremiyor olsam dahi bana ve yönetici arkadaşlarıma güveninizden dolayı en kısa zamanda kendi sesimle teşekkür edeceğime inanıyorum. Fenerbahçe için bugüe kadar emek veren tüm arkadaşalrıma teşekkür ediyorum. Yönetimde olmayan arkadaşlarımın da bundan sonra bizimle olacağına inanıyorum. Yönetim kurulundaki yeni arkadaşlara hoşgeldin diyorum. Beni bu göreve layık gören kongre üyelerine teşekkür ediyorum. Saygılarmla.”
 
 
 -REKOR KIRDI-
Genel Kurul’da tek aday mevcut başkan Aziz Yıldırım. 15 Şubat 1998’den beri 14 yılı aşan bir süredir görevde olan Yıldırım, 16 yıl ile şu anda Fenerbahçe tarihinin en uzun süre görev yapan başkanı olan Şükrü Saracoğlu’nu geride bıraktı.