ASUS ZenFone Fan Blog: Türkiye’nin Lider ZenFone Destek Sitesi

ASUS ZenFone Fan Blog: Türkiye’nin Lider ZenFone Destek Sitesi
30 Mayıs 2018 15:02

Türkiye’nin ilk ve tek ASUS ZenFone Fan Bloğu. Tüm ZenFone sahiplerinin yanı sıra ZenFone 5 ve ZenFone 5Z sahiplerinin de takip etmesi gereken, içeriğinde güncel haberlerin, geliştirici içeriklerinin, modifikasyonların, kılavuzların ve daha nicelerinin bulunması, gerçekten cezbedici.

 

 

ASUS ZenFone Kullanıcılarının Eşsiz Yardımcısı

Sadece ASUS ZenFone kullanıcılarına hizmet etmeyi görev edinmiş ekibi ile ZenFoneAsus.com, yaptıklarıyla ve yapacaklarıyla gelecek vadediyor.

ZenFone sahiplerinin en iyi Türkçe kaynağı olarak işleyen site, kesintisiz hizmetine ilk günkü aşkla devam ediyor.

ZenFone hakkında neredeyse tüm bilgileri paylaşmaktan çekinmeyen ZenFoneAsus.com, kullanıcılarla tek tek ilgilenmeyi de ihmal etmiyor. Siteye başvuranların büyük çoğunluğu, ücretsiz aldığı destekten son derece memnun ayrılıyor. Resmen ZenFone kullanıcılarının umudu haline gelen site ekibi, desteğini hiç kesmeden sürdürüyor.

ASUS ZenFone 5 Dönemi Başladı

Bu yıl sıra yeni amiral gemisi ASUS ZenFone 5’te. Sitede ZenFone 5’e yönelik detaylı inceleme oluşturulmuş bile.

ZenFone 5 çok iyi bir fiyat performans telefonu olarak değerlendiriliyor. Farklı ekiplerin gerçekleştirdiği testlerde alnının akıyla çıkmayı başarıyor. Bu yıl, tıpkı eski günlerindeki gibi kullanıcıların gönlünde taht kurmayı başaracağa benziyor.

Bu yeni ZenFone 5 kullanıcılarının da asla bırakmadan takip etmesi gereken siteyi kesinlikle yer imlerine kaydetmelerini öneriyoruz.

ASUS ZenFone 5Z: Nerde Tacım?

 ASUS ZenFone 5Z şuanda dünyadaki en hızlı telefon olarak kayda geçti. Sebebi ise en son yapılan bir Benchmark testi.

ZenFone 5Z testten çok yüksek puan aldı. Samsung Galaxy S9+’yı bile solladı. Peki benzer çipsetlere sahip olan telefonlar arasından nasıl sıyrıldı?

Telefonlara bir parça koyulduğunda onun nasıl kullanılacağıda önemlidir. Bir telefon onu çok verimsiz kullanırken diğeri çok verimli kullanabiliyor. İşte ZenFone 5Z’de böyle yapılmış. Verimlilik o kadar yükseltilmiş ki, telefonun gerçek gücü ortaya çıkmış.

AntuTu Benchmark testinden çok yüksek puan alan ZenFone 5Z’ye bir taç bizce çok yakışırdı. Belki piyasanın hakimi olamayacak ama kesinlikle övgüleri hakkediyor.